Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ

Η απάντηση του Ηρ. Γερογιώκα στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Κάθε μέρα που περνάει φανερώνει περίτρανα, ακόμα και στον πλέον δύσπιστο, πως η πολιτική αμετροέπεια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όριο.

Μιλάνε για «υποκρισία και πολιτική αναλγησία» αυτοί που εξαπάτησαν με τον πλέον χυδαίο τρόπο τους Έλληνες πολίτες και την ώρα που υπόσχονταν σχίσιμο των μνημονίων υπέγραψαν δυο ακόμα μνημόνια, υποθηκεύοντας τη χώρα για έναν αιώνα.

Μιλάνε για «καλπονοθευτικά εκλογικά συστήματά» ξεχνώντας πως με τα εκλογικά αυτά συστήματά κυβερνούν σήμερα.

Μιλάνε ως προστάτες της Αυτοδιοίκησης αδιαφορώντας για τη γεγονός πως η συντριπτική πλειοψηφία των θεσμικών παραγόντων της Αυτοδιοίκησης τάσσονται απέναντι στα σχέδια τους.

Μιλάνε στο όνομα της Δημοκρατίας την ώρα που η κυβέρνηση και ο συνέταιρος τους έχουν εξαπολύσει άθλιες επιθέσεις σε όλους τους θεσμούς της Δημοκρατίας.

Τα σχέδια τους αυτή τη φορά δεν θα περάσουν. Η χώρα δεν πρόκειται να οδηγηθεί στο κενό και η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θα διαλυθεί. Αυτό θα το εγγυηθούν οι ίδιοι οι πολίτες της χώρας.

ΥΓ: Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας «ξεχνάνε» τα βασικά, θέλουν να ξεχάσουν και τις λεπτομέρειες. Τους υπενθυμίζω πως ο τελευταίος επισκέπτης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στο γραφείο του, ήταν ο υπουργός Οικονομικών της δικής τους κυβέρνησης. Αιδώς Αργείοι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ