ΠΡΩΗΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Σοκ στην κοινωνία της Λάρισας αλλά και στον αθλητικό κόσμο της πόλης προκάλεσε η είδηση πως ο νεαρός δικυκλιστής που έπεσε θύμα φριχτού τροχαίου το απόγευμα της Τετάρτης στον περιφερειακό της ΔΕΥΑΛ είναι πρώην αθλητής του Απόλλωνα Λάρισας και πιο συγκεκριμένα ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας

Τάσος Κουρδής.

Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε ο τεχνικός του Απόλλωνα Ν. Θεοδοσιάδης αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Άρη εκφράζοντας τη συμπαράσταση όλων στον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν συνεργάτη της ομάδας.

Ο Τάσος Κουρδής είναι προπονητής των ακαδημιών του Απόλλωνα, ενώ σε ανάρτησή της η ΠΑΕ Απόλλων αναφέρει τα εξής:

«Η θετική μας σκέψη και οι ευχές μας, κοντά στο Τάσο μας και στις δύσκολες στιγμές που περνάει.
Κουράγιο παλίκαρε.
Υ.Γ. Ο μέχρι το καλοκαίρι, τερματοφύλακας και νυν προπονητής στις Ακαδημίες του Απόλλωνα Λάρισας, Τάσος Κουρδής, έπεσε θύμα, τρομερού τροχαίου».

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του Τάσου Κουρδή σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 15.00, στον περιφερειακό δρόμο της ΔΕΥΑΛ, όταν άγνωστο πως ο άτυχος πρώην ποδοσφαιριστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε με αποτέλεσμα να «βρει» στο στηθαίο του δρόμου «χάνοντας» το πόδι του.

Επιτόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομία, ενώ ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να χειρουργηθεί άμεσα.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ