Μ. ΡΙΖΟΣ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ανακοίνωση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου δήμου Τυρνάβου

Εικόνες ντροπής συνάντησαν μαθητές σχολείων του Αμπελώνα, που έκαναν την εκδρομή τους στο Αθλητικό Κέντρο της πόλης.

Ο χώρος ήταν εντελώς απεριποίητος και τα χόρτα μάλλον είχαν γίνει δέντρα.Το Αθλητικό Κέντρο, αντί να προβάλλει το αθλητικό ιδεώδες της ευγενούς άμιλλας, περισσότερο προωθούσε την εικόνα της εγκατάλειψης που χρόνια τώρα ταλαιπωρεί τον Αμπελώνα.

Έλεος πια. Οι υπεύθυνοι του Δήμου πρέπει να ευπρεπίζουν τουλάχιστον τους δημοτικούς χώρους, για να περνάνε και τα σωστά μηνύματα στην κοινωνία, ιδιαιτέρως μάλιστα στη νέα γενιά.

Περιμένουμε τον καθαρισμό του Αθλητικού Κέντρου άνευ χρονοτριβής. Αν βέβαια δεήσουν οι δημοτικοί άρχοντες να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.

1 Comment

 1. Από τότε που έγινε η ένωση λόγω “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ” Ο Αμπελώνας εγκαταλείφθηκε στην τύχη του. Και δεν μιλάω για τα πάρκα στις γειτονιές που έχουν γεμίσει χορτάρια και σπασμένα παγκάκια που τα κόβουν μια φορά στο τόσο αλλά για τα κεντρικά πάρκα όπως κ το αθλητικό κέντρο.

  Το πάρκο του Αγ. Γεωργίου απεριοίητο με πεταμένα χαρτιά από σάντουιτς που τρώνε οι περαστικοί κ κουτάκια αναψυκτικών γιατί δεν έχει παντού δοχεία απορριμάτων.

  Για την έλλειψη από παγκάκια που και να θέλει κάποιος να καθήσει στον ίσκιο των δέντρων τώρα πλέον την άνοιξη αλλά κ το καλοκαίρι λείπουν. Μόνο ένα παγκάκι υπάρχει σε όλο το χώρο.

  Αυτό το πάρκο είναι το στολίδι σε όλο το δήμο Τυρνάβου κ είναι λες και είναι χωράφι εγκατελελειμμένο.

  Ευτυχώς που είχαμε τη γιοργή του Αγ. Γεωργίου κ έκοψαν το γρασίδι κ καθαρίστηκε ο χώρος.

  Κ οι δικαιολογίες ότι σπάζουν/χαλάνε τα παγκάκια κ δεν φτάνει το προσωπικό είναι φτηνές δικαιολογίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.