ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΩΝ – ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΩΝ

Το θέμα της ανέγερσης νέου διδακτηρίου που θα στεγάσει το δημοτικό σχολείο Δένδρων – Πλατανουλίων έθεσε χθες επιτακτικά στον υφυπουργό Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο Δημαρχείο.

Ο υφυπουργός που είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το δήμαρχο και άλλα θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας, είδε με κατανόηση το αίτημα και δημιούργησε ελπίδες για την ικανοποίησή του.

Με την ευκαιρία της χθεσινής συνάντησης ο κ. Σαρχώσης τόνισε την αναγκαιότητα στελέχωσης των δημοτικών βιβλιοθηκών με βιβλιοθηκονόμο, επισημαίνοντας ότι μία τέτοια θέση μπορεί να εξασφαλιστεί μέσω της κινητικότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπαξεβανάκης που είχε ενημερωθεί για τις εργασίες ευρείας κλίμακας που έγιναν στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου το οποίο επισκέφθηκε απένειμε τα εύσημα στη δημοτική αρχή και ειδικά στον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής β/βαθμιας Μ. Κατσικαβέλα που ήταν στη συνάντηση.

Στη χθεσινή συνάντηση ήταν παρόντες ο διευθυντής του γραφείου του κ. Μπαξεβανάκη κ. Θ. Μπαξεβανάκης, η ΠΔΕ Θεσσαλίας κ. Ελ. Αναστασοπούλου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρ. Τσιόπας και Φ. Λαγκιόλη – Μπίλιου, η πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας κ. Ρ. Σπυρλατζή – Ζαχαράκη και η υπεύθυνη Μαθητείας της ΠΔΕ κ. Αννα Κοκάρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ