ΕΠΙΘΕΣΗ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΣΕ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Σφοδρή κριτική κατά της δημοτικής αρχής Τεμπών και προσωπικά του δημάρχου Κώστα Κολλάτου, για την έλλειψη ολοκληρωμένου κόμβου στο ύψος του Πυργετού, εξαπολύει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, με αφορμή και την πρόσφατη διαμαρτυρία

που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Λάρισας.

Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη «η ανικανότητα της δημοτικής αρχής Τεμπών του κ. Κολλάτου, να διαχειριστεί το θέμα της οδικής ολοκλήρωσης του ημικόμβου Ραψάνης, οδήγησε τους επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται  στα παράλια των δήμων Τεμπών και Αγιάς, να καταλάβουν την παλαιά εθνική οδό για να διεκδικήσουν το αυτονόητο, την ολοκλήρωση ενός πλήρους οδικού κόμβου στο ύψος του Πυργετού, ο οποίος θα τους βγάλει από την οδική απομόνωση.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών «δηλώνει σύμμαχος στο δίκαιο αίτημα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στα παράλια και τον ορεινό όγκο του δήμου Τεμπών και Αγιάς, αλλά και των επισκεπτών παραθεριστών και τουριστών Ελλήνων και ξένων, οι οποίοι ταλαιπωρούνται και κινδυνεύουν στους δαιδαλώδεις και επικίνδυνους παράδρομους στην προσπάθειά τους να φθάσουν στα παράλια και στα ορεινά χωριά των ανωτέρω δήμων.

Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος, κατά τακτά χρονικά διαστήματα δια του τύπου αλλά και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου μας διαβεβαίωνε ότι ο ολοκληρωμένος κόμβος θα κατασκευαστεί. Εύλογα προκύπτει το ερώτημα: Τι πραγματικά συμβαίνει με τον κόμβο κ. δήμαρχε; Όλα αυτά που υποσχόσασταν ισχύουν ή δεν ισχύουν; Προφανώς δύο τινά συμβαίνουν: Με την ανικανότητα που σας διακατέχει, ή σας «δούλευαν» οι Υπουργοί που επισκεπτόσασταν ή εσείς μας «δουλεύατε», δημοτικούς συμβούλους και συνδημότες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ