ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ. ΠΑΛΑΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΛΥΜΠΟΣ

Την Πέμπτη 26/4/2018 το 1ο ΕΠΑ.Λ. Παλαμά επισκέφθηκε το εργοστάσιο Όλυμπος που εδρεύει στην περιοχή Μακρυχωρίου Λάρισας. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια των μαθημάτων δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία, αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, αρχές οικονομικής θεωρίας και συστήματα αυτοματισμού

και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ώστε οι μαθητές να δουν σε πραγματικές συνθήκες τον τρόπο λειτουργίας μιας επιχείρησης.

Συνοδοί καθηγητές ήταν οι Αδαμοπούλου Μαρία, Γεωργολοπούλου Παρασκευή, Δουλγεράκης Μιχάλης, Καλογεροπούλου Αικατερίνη, Καραούλη Βασιλική και Πετράκη Ιωάννα. Το προσωπικό του εργοστασίου ΟΛΥΜΠΟΣ ξενάγησε τους μαθητές στους χώρους της επιχείρησης  και συγκεκριμένα στο τμήμα παραγωγής (επεξεργασία, εμφιάλωση) καθώς και στο τμήμα διακίνησης και προώθησης των προϊόντων.

Οι μαθητές είδαν πώς λειτουργεί μία μονάδα επεξεργασίας γάλακτος, ενημερώθηκαν για το ιστορικό της εταιρείας, την επέκταση και ανάπτυξή της και τα μελλοντικά της σχέδια όπως και για τους αυστηρούς ελέγχους που εφαρμόζονται στα προϊόντα καθώς έχουν θεσπιστεί υψηλά πρότυπα ποιότητας. Στο τέλος, στο πλαίσιο της φιλοξενίας δόθηκαν στους μαθητές προϊόντα του εργοστασίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ