Η ΔΙΜΟΙΡΙΑ 1995 – 2000 ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΙΜΟΙΡΙΤΗ ΤΟΥΣ Β. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ

Τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας, ταξίαρχο Βασ. Καραπιπέρη, τον οποίο είχαν διμοιρίτη τίμησαν το βράδυ της Παρασκευής στον Αμπελώνα αστυνομικοί μέλη της διμοιρίας το διάτημα 1995 – 2000 που ο κ. Καραπιπέρης ήταν διοικητής τους.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του “piazza dela pizza” περίσσευε η συγκίνηση αφού ξεδιπλώθηκαν αναμνήσεις ετών από τους αγώνες της διμοιρίας σε δύσκολα μέτωπα, όπως αυτό των αγροτικών κινητοποιήσεων, των εξεγέρσεων στις φυλακές, το εκκλησιαστικό και τους αγώνες της ΑΕΛ τους οποίους απαρίθμησε ο αρχιφύλακα Αβραάμ Ζιώγας στη σύντομη ομιλία του, επισημαίνοντας ότι όλα αυτά έγιναν με την υπεύθυνη καθοδήγηση του κ. Καραπιπέρη ο οποίος πάντα φρόντιζε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των μελών της διμοιρίας ενώ ενέπνεε σιγουριά, θάρρος, αυτοπεποίθηση, και σχεδίαζε κάθε επιχείρηση έτσι ώστε να έχει αίσιο αποτέλεσμα.

Ο κ. Ζιώγας έπλεξε το εγκώμιο του ταξίουρχου λέγοντας ότι είναι πάντα μάχιμος και πάντα φροντίζει για τη σωστή εκπαίδευση όλου του προσωπικού σε όποια θέση και αν βρέθηκε.

Από την πλευρά του ο κ. Καραπιπέρης ευχαρίστησε τους παλιούς του συνεργάτες, θυμήθηκε και εκείνος με τη σειρά του γεγονότα εκείνης της περιόδου σημειώνοντας ότι όπως κρίνεται εκ του αποτελέσματος το ομαδικό πνεύμα και η δύναμη της συνεργασίας είναι πρωταρχικοί παράγοντες κάθε θετικής προσπάθειας.

Κλείνοντας τους ευχαρίστησε όλους που τον καταξίωσαν σαν αστυνομικό και σαν αξιωματικό και δήλωσε ότι θα είναι πάντα ένας δικός τους άνθρωπος.

Η βραδιά κύλησε υπέροχα και με πολύ κέφι στο οποίο συνέβαλε με το τραγούδι του ο αρχιφύλακας Φώτης Μαγκούφης που ήταν και ο εμπνευστής της εκδήλωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ