ΟΡΓΙΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΣ ΝΔ

Δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους με τα πρόσωπα που θα δουν κάποιοι να ψηφίζουν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στον Τύρναβο, υποστήριζαν σήμερα τοπικά στελέχη του κόμματος που δέχονται πληροφορίες για αθρόες εγγραφές ατόμων που είτε ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους είτε δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί ότι είναι μέλη.

Μάλιστα όπως υποστήριζε σήμερα στέλεχος της ΔΗΜΤΟ δέχθηκε τηλεφώνημα από κυρία η οποία ζητούσε επιτακτικά να διαγραφεί από το κόμμα, στο οποίο εγγράφηκε χωρίς να το γνωρίζει.

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια στελέχη στο κόμμα έχουν εγγραφεί για να ψηφίσουν στις 13 Μαΐου, πρώην μέλη του ΠΑΣΟΚ, μέλη της Χ.Α., άτομα που δεν έχουν σχέση με την πολιτική, αλλά και μέλη οικογενειών που ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι στελέχη άλλου κόμματος και δεν αποκλείεται να εμπλακούν και σε εκλογικές διαδικασίες.

Αληθινοί ή υπερβολικοί οι ισχυρισμοί, δεν μένει παρά να περιμένουμε τη 13η Μαΐου για να δούμε ποιοι και ποιόν θα ψηφίσουν, αν και αυτό το χάλι είναι ίδιο γνώρισμα του κάθε κόμματος που θέλει να ανοιχτεί ανεξέλεγκτα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ