ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «KISSAVOS MARATHON RACE»  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Σύλλογος δρομέων Αγιάς και ο Δήμος Αγιάς διοργανώνουν την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 τον 2ο Ορεινό Αγώνα Κισσάβου «Marathon Race-Green Way». Πρόκειται για έναν αγώνα που πέρσι διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και φέτος οι συμμετοχές και το ενδιαφέρον του κόσμου

είναι ακόμη μεγαλύτερο. Με σύμμαχο τον καλό καιρό που αναμένεται την ημέρα του αγώνα οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όλους να έρθουν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών.

Ο 2ος Ορεινός Αγώνας Κισσάβου περιλαμβάνει τις εξής τρεις διαδρομές:

– 1η διαδρομή KISSAVOS MARATHON RACE-green way 42 km

ΔΙΑΔΡΟΜΗ :  Η διαδρομή ακολουθεί σηματοδοτημένα  παραδοσιακά μονοπάτια με σημείο εκκίνησης στην πλατεία Αγιάς (185m), περνάει από  το  Μεγαλόβρυσο (600m), ακολουθεί  πορεία  βορειοδυτική  στον ορεινό όγκο του   Κισσάβου και φτάνει στην  κορυφή    Αϊ Λιάς  (1978m).  Aπό  την  κορυφή   ακολουθώντας πορεία νοτιοανατολική διασχίζει το χωριό Ανατολή (960m) και από εκεί  μέσα  από ένα  εντυπωσιακά όμορφο μονοπάτι  συναντά  το Μεταξοχώρι  και  καταλήγει  στην πλατεία  Αγιάς όπου είναι και ο τερματισμός.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 07.00

ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : Κεντρική πλατεία Αγιάς

– 2η διαδρομή KISSAVOS MARATHON RACE-green path 12 km

ΔΙΑΔΡΟΜΗ :  Η διαδρομή ακολουθεί σηματοδοτημένα  παραδοσιακά μονοπάτια, με εκκίνησης από την πλατεία της Αγιάς (185m) και ακολουθώντας το παραδοσιακό μονοπάτι Αγιάς-Μεγαλοβρύσου φτάνει στο    Μεγαλόβρυσο (600m).Στην συνέχεια  ακολουθεί πορεία  νότιοανατολική και  μέσα από το μονοπάτι Ανατολής – Αγιάς διασχίζει το Μεταξοχώρι (300m) και  καταλήγει στην πλατεία της Αγιάς όπου και τερματίζει.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 07.00

ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική πλατεία Αγιάς

– 3η διαδρομή KISSAVOS MARATHON RACE    1500 m

ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Ο αγώνας έχει εκκίνηση από την πλατεία του Μεταξοχωρίου και ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο φτάνει στη ”Χρυσαλίδα”, όπου στρίβει αριστερά για να περάσει μέσα από το παρκάκι και στην συνέχεια ακολουθώντας τον δρόμο φτάνει στην πλατεία της Αγιάς όπου και ο τερματισμός.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10.30

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Πλατεία Μεταξοχωρίου ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : Κεντρική πλατεία Αγιάς

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2004 έως και το 2010. Υπεύθυνος για την εγγραφή του ανηλίκου αθλητή είναι ο κηδεμόνας του ο οποίος θα πρέπει κατά την εγγραφή να συμπληρώσει  και να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ