Η ΒΑΝΕΣΣΑ ΣΙΩΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μέσω του paidis.com, την απόφασή της να διεκδικήσει μία θέση στο νέο συμβούλιο της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου που θα αναδειχθεί μέσα από τις εκλογές και οι οποίες θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Μάϊου, ανακοινώνει η νυν υπεύθυνη γυναικών της ΔΗΜΤΟ, Βανέσσα Σιώμου.

Σε δήλωσή της στο paidis.com, η κ. Σιώμου τονίζει πως σεβόμενη της αρχές που μεταλαμπάδευσε στην κεντροδεξιά παράταξη ο πατριάρχης της Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «αποφάσισα να διεκδικήσω μία θέση μέλους στο νέο Δ.Σ. της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου. Όραμά μου είναι μία Νέα Δημοκρατία ανοιχτή στην κοινωνία, όπου όλοι έχουν δικαίωμα λόγου και ύπαρξης και όχι μία Νέα Δημοκρατία πίσω από κλειστές πόρτες».

Εξάλλου, όπως τονίζει κλείνοντας η κ. Σιώμου, «ο ίδιος ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της ΔΕΘ το περασμένο φθινόπωρο μίλησε για την «συμφωνία αλήθειας» με την κοινωνία και για μία Νέα Δημοκρατία όπου κανείς δεν θα μείνει απλός θεατής, κάτι το οποίο όλοι μας πρέπει να υπερασπισθούμε σθεναρά!».

* Η Βανέσσα Σιώμου είναι: Πτυχιούχος Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Grenoble II (Γαλλία), Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (MPh) Εθνικής και Κοινοτικής Διοίκησης. Διδάκτωρ (PhD) Δημοσίου – Συνταγματικού Δικαίου (ειδικευθείσα στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στον χώρο των Μ.Μ.Ε.).

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανήκει στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και είναι μέλος των Γραμματειών Αγροτικών Θεμάτων και θεμάτων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ