ΤΟΥΣ ΞΕΝΑΓΗΣΑΝ ΟΙ… ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ!

Διαφορετικό το πρωινό της Παρασκευής για τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού υποδέχθηκαν στο FC ARENA μαθητές της Α’ τάξης του 5ου ΓΕΛ Σερρών, οι οποίοι στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής ξεναγήθηκαν στο γήπεδο και ενημερώθηκαν για τη «βυσσινί» ποδοσφαιρική ιστορία.

Κατά τα άλλα μαθητές και συνοδούς υποδέχθηκαν, εκτός του εκπροσώπου Τύπου Γ. Καλογιάννη, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Σωτήρης Μάρκου και ο διευθυντής Οικονομικών Τάσος Χριστακόπουλος.

Και αν σας λένε κάτι τα ονόματα είναι που πρόκειται για τους δύο παραιτηθέντες (6 συνολικά) μετά το περίφημο λάθος στη φανέλα στον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ και το «άχρηστοι συνεργάτες» του μεγαλομετόχου που ακολούθησε.

Προφανώς και οι παραιτήσεις δεν έγιναν δεκτές, προς τι λοιπόν ο θόρυβος και η διαπόμπευση στο πανελλήνιο, αναρωτιόταν ο Λαρισαίος, και εν πάση περιπτώσει αφού τελικά δεν απομακρύνθηκαν μήπως θα έπρεπε να αποκατασταθούν στα μάτια των φιλάθλων μένοντας έξω από το «τσουβάλιασμα» που προηγήθηκε μετά την αστοχία με τη φανέλα;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ