Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΑ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Ας ψάξει η Δράση Πολιτών στους κόλπους της για να βρει ποιοι καλλιεργούσαν τις συγκεκριμένες εκτάσεις τα προηγούμενα χρόνια επισημαίνει ο Γ. Κουτσοδήμος

Τέλος στα περί σκανδάλων γύρω από την καλλιέργεια γεωτεμαχίων στον Αμπελώνα επιχειρεί να βάλει σήμερα ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κουτσοδήμος ο οποίος με δήλωσή του στο paidis.com επισημαίνει τα εξής:

“Η δημοτική αρχή για να μην μετατραπούν τα συγκεκριμένα γεωτεμάχια σε σκουπιδότοπους αποφάσισε να τα οργώσει και να τα καλλιεργήσει με στόχο τα όποια έσοδα προκύψουν από την παραγωγή να δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για να ενισχυθούν άπορες οικογένειες της περιοχής.

Μάλιστα με χρήματα του δημάρχου κ. Π. Σαρχώση έγινε η αγορά του σπόρου, ενώ εγώ ανέλαβα να οργώσω και να σπείρω αφιλοκερδώς τις συγκεκριμένες εκτάσεις. Τώρα περιμένουμε να έλθει η ώρα του θερισμού ώστε τα χρήματα από την πώληση των ποσοτήτων που θα προκύψουν να δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Αυτό ακριβώς έγινε αλλά δυστυχώς κάποιοι επενδύουν στη σκανδαλολογία μη έχοντας τί άλλο να προσφέρουν στο δημόσιο διάλογο.

Αλλά αφού θέλουν να ψάχνουν σκάνδαλα υπαρκτά ή ανύπαρκτα, ας ψάξουν στους κόλπους της παράταξής τους για να δουν ποιοι καλλιεργούσαν τις συγκεκριμένες εκτάσεις τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ακόμη και φέτος σπέρνουν δημοτικές εκτάσεις ή και δρόμους. Και ας μας πουν τί έκαναν τα χρήματα που κέρδιζαν καλλιεργώντας τα γεωτεμάχια αυτά”.

Αν μη τί άλλο πρόκειται για σοβαρή καταγγελία από την πλευρά του αντιδημάρχου και σίγουρα αν ισχύει αυτή η καταγγελία τότε μάλλον ήταν το λιγότερο άστοχες οι ανακοινώσεις της Δράσης Πολιτών. Περιμένουμε απάντηση επί της καταγγελίας, γιατί η κοινωνία του Αμπελώνα δεν αντέχει να δηλητηριάζεται άλλο με τέτοια θέματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ