ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανακοίνωση – καταγγελία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, αγωνίζεται εδώ και χρόνια, για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις απόλυσής τους, οι 144 απολυμένοι της πρώην ΕΑΣ Λάρισας, αλλά συναντά την αρνητική στάση και της σημερινής κυβέρνησης, όπως και της προηγούμενης.

Η κυβέρνηση μοίραζε ψεύτικες υποσχέσεις ότι θα το έλυνε στις αρχές του 2017, με σχετική νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή, όπως μας είχε υποσχεθεί τον Δεκέμβρη του 2016 η υφυπουργός οικονομικών κ. Παπανάτσιου.

Όμως στην πράξη η κοροϊδία πάει σύννεφο προς τους 144 απολυμένους της πρώην ΕΑΣ Λάρισας, οι οποίοι  παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 5 χρόνια.

Και όχι μόνο δεν έχει δώσει λύση στο πρόβλημα η κυβέρνηση, αλλά επιδεικνύει και μια προκλητική απαξίωση απέναντι στα αιτήματα του ΕΚΝΛ και των απολυμένων της πρώην ΕΑΣ, για μια συνάντηση για να συζητηθεί η λύση του προβλήματος, τόσο η υπουργός εργασίας κ. Αχτσιόγλου αφού από τις 7 Μάρτη που υποβάλαμε σχετικό αίτημα για συνάντηση απαξιεί εντελώς να απαντήσει, το ίδιο και η υφυπουργός οικονομικών κ. Παπανάτσιου.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει αυτή την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης και δηλώνει ότι θα επιμείνει στην προσπάθειά του αυτή μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com