ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μόνο ντροπή και αγανάκτηση προκαλεί η εικόνα της οδού Ελευθερίας στον Τύρναβο όπως αποτυπώνονται σε φωτογραφικά στιγμιότυπα που έστειλε αναγνώστρια της σελίδας.

Η αναγνώστρια κάνει λόγο για τραγελαφικές καταστάσεις και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη διάδοση ασθενειών, αφού όπως σημειώνει δίπλα στα σκουπίδια παίζουν μικρά παιδιά.

“Εικόνες ντροπής και επικίνδυνες για την υγεία μας. Στο δρόμο που παίζουν μικρά παιδιά σκουπίδια σκορπισμένα, φάρμακα πεταμένα. Άριστες συνθήκες για φυματίωση,ηπατίτιδα και άλλες μεταδοτικές αρρώστιες”, σημειώνει χαρακτηριστικά κατηγορώντας και τη δημοτική αρχή που δεν μπορεί να βάλει τάξη στο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι στα συγκεκριμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα φαίνεται ότι οι κάδοι είναι άδειοι και άρα ή τις εξωτερικές σακούλες δεν τις μάζεψαν εργαζόμενοι στην καθαριότητα ή κάποιοι ασυνείδητοι μη σεβόμενοι τον εαυτό τους και τους γύρω τους τους άφησαν τα σκουπίδια επιδεικτικά έξω από τους κάδους έρμαια αδέσποτων σκύλων και γατών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ