ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Θα συνεχιστούν οι προσπάθειες σημειώνει ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης μετά τις επαφές που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΗ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Μ. Παναγιωτάκη είχε σήμερα στην Αθήνα ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης για να μεταφέρει την πρόταση που συνδιαμόρφωσε με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου αναφορικά με τη ρύθμιση της οφειλής του οργανισμού προς της ΔΕΗ ώστε να επαναηλεκτροδοτηθούν

οι γεωτρήσεις του οργανισμού.

Ομως παρά τη θετική προσέγγιση που υπήρξε στο θέμα από την πλευρά της διοίκησης, ο δήμαρχος συνάντησε την κάθετη άρνηση των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων της επιχείρησης που χαρακτήρισαν ανεπαρκή την πρόταση κάνοντας λόγο και για έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου με δεδομένο ότι δεν ανταποκρίθηκε στις μέχρι τώρα ρυθμίσεις και ούτε πλήρωσε τρέχουσες οφειλές.

Απαντώντας στην άρνηση των υπηρεσιακών παραγόντων ο δήμαρχος σημείωσε ότι σήμερα το διακύβευμα είναι να ποτιστούν άμεσα 10.000 και πλέον στρέμματα καλλιεργειών ώστε να μην υπάρξει ολοκληρωτική καταστροφή λόγω ξηρασίας και χαθούν οι κόποι μιας χρονιάς για εκατοντάδες αγρότες.

Πάντως ο κ. Σαρχώσης μετά και τις σημερινές άκαρπες προσπάθειες σημείωσε ότι η δημοτική αρχή και η διοίκηση του ΤΟΕΒ θα συνεχίσουν τον αγώνα τους χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα “όπλα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ