ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΡΥΟΤΟΠΟΥ

Ανακοίνωση που υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης

Το επίπεδο ευαισθησίας μιας δημοτικής αρχής για τον αθλητισμό πιστοποιείται και από τις συνθήκες που επικρατούν στους χώρους άθλησης, κοινώς στα γήπεδα.

Δυστυχώς , όμως , αν κρίνουμε από τις συνθήκες που επικρατούν στο Γήπεδο του Βρυοτόπου , η δημοτική αρχή του Τυρνάβου δεν φαίνεται να ασπάζεται την παραπάνω θέση.
Συγκεκριμένα, η πραγματικότητα που επικρατεί στο γήπεδο είναι εντελώς απογοητευτική και απαράδεκτη, όπως δείχνουν και οι σχετικές φωτογραφίες.
Βεβαίως, γνωρίζουμε την γενικότερη εγκατάλειψη των χωριών από τον κ. Σαρχώση, όμως η εγκατάλειψη του Βρυοτόπου έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα. Τα χόρτα έχουν γίνει ” δέντρα” και οι κάτοικοι έχουν φτάσει στο σημείο να προσπαθούν να γλιτώσουν από τα φίδια, σαν να βρίσκονται σε συνθήκες ζούγκλας.
Καλούμε , λοιπόν , την καταρρέουσα δημοτική αρχή να παρέμβει στο Γήπεδο του Βρυοτόπου, γιατί η κατάσταση είναι ντροπιαστική και έχει φτάσει στο απροχώρητο.Ο καθαρισμός πρέπει να γίνει αμέσως, πριν φτάσουμε στο σημείο να τρέχουν άνθρωποι στα νοσοκομεία από δαγκώματα φιδιών.
Αν, βεβαίως , ο κ. Σαρχώσης διαθέσει λίγο από τον χρόνο του και για τον Βρυότοπο , καθώς μαθαίνουμε ότι τώρα τελευταία δαπανά πολύ χρόνο για θέματα σχετιζόμενα με εσωτερικές διαδικασίες κόμματος που αντιπολιτεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ.Πού να βρει χρόνο για τον Βρυότοπο;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ