Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ

Για ανακρίβειες του Γ. Μανώλη κάνει λόγο η δημοτική αρχή του δήμου Τεμπών αναφορικά με τη διακοπή ρεύματος στο Πολιτιστικό Κέντρο Μακρυχωρίου σε ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία αναφέρει τα εξής:

Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα, ή αλλιώς «σε απάντηση των ανακριβειών σας» κε Μανώλη…

Σε απάντηση του δημοσιεύματός σας, σας κοινοποιούμε απόσπασμα από το ημερολόγιο έκδοσης λογαριασμών ρεύματος του Δήμου Τεμπών, από όπου φαίνεται ότι η συγκεκριμένη παροχή περιλαμβάνεται στον πολλαπλό λογαριασμό του Δήμου.

Άρα πληρώνετε μέσω των δημοτικών τελών που εισπράττονται από τη ΔΕΗ .

Άρα η διακοπή λόγω χρέους είναι τουλάχιστον ανακριβής.

Η ειρωνεία είναι ότι όπως φαίνεται και από το λογαριασμό για τη συγκεκριμένη παροχή υπάρχει έκπτωση συνέπειας / προπληρωμής -15,55€ λόγω συνέπειας – προπληρωμής.

Από την Τετάρτη 25 Απριλίου  που έγινε η διακοπή μέχρι την Τετάρτη  2 Μαΐου που ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιήθηκε ξανά κανείς δεν μας ενημέρωσε για τη διακοπή του ρεύματος.

Άμεσα ενημερώθηκε η ΔΕΗ και την Πέμπτη 3 Μαΐου έγινε επανασύνδεση.

Θα μπορούσατε κύριε Μανώλη να απευθυνθείτε στην ΔΕΗ ή στην Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠΤ για ενημέρωση.

Επίσης θα μπορούσατε να απευθυνθείτε και στην Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου, η οποία ήταν ενήμερη την Πέμπτη το πρωί  απο τον αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ για το τεχνικό θέμα που είχε προκύψει  . Θα διαπιστώνατε ότι το πρόβλημα είναι μεταξύ ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ δηλαδή πρόβλημα καθαρά τεχνικό.

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει και δεν θα μπορούσε να υπάρξει θέμα χρέους, προς δικής σας απογοήτευσης.

Συνεχίστε την πάγια τακτική σας, για δημιουργία εντυπώσεων.

Η σπουδή σας για το συγκεκριμένο δημοσίευμα μάλλον είναι αποτέλεσμα της απογοήτευσης σας για την επιτυχία της εκδήλωσης στα Αμπελάκια στις 03 Μάιου 2018. Πρέπει να νιώσατε πολύ άβολα διότι στην εκδήλωση αυτή κεντρικά πρόσωπα ήταν άνθρωποι που στο παρελθόν τίμησε ο Δήμος Τεμπών, παρά τη δική σας αρνητική στάση.

Υστερόγραφο: Οι χαρακτηρισμοί για αδιαφορία απραξία και ανικανότητα, σας επιστρέφονται στο ακέραιο!

Μάλλον κρίνεται εξ ιδίων τα αλλότρια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ