ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Μ. ΜΠΛΕΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ”

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την φροντίδα της γαλακτοβιομηχανίας ΤΥΡΑΣ

Με θέμα την “Τεχνητή Νοημοσύνη”, ένα σύγχρονο πεδίο της Πληροφορικής, οι εφαρμογές της οποίας θα επηρεάσουν στο μέλλον τις ζωές όλων μας, πραγματοποιείται την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, στα Τρίκαλα, η ομιλία του καθηγητή του ΜΙΤ της Μασαχουσέτης κ. Μιχάλη Μπλέτσα.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται με την φροντίδα της γαλακτοβιομηχανίας ΤΥΡΑΣ και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, είναι ανοιχτή στο κοινό και θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου στις 12 το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι τόσο ο ομιλητής όσο και οι διοργανωτές θα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι αν έβλεπαν η πλειονότητα του ακροατηρίου να αποτελείται από νέους ανθρώπους και ιδιαίτερα από μαθητές και φοιτητές.

Ο καθηγητής Μπλέτσας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, και από τις αρχές του 1990 ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου διευθύνει το εργαστήριο Πληροφορικής του ΜΙΤ.

Οι ρίζες του κρατάνε από τη Θεσσαλία καθώς ο παππούς του γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπελέτσι Τρικάλων- σημερινό Παλαιομονάστηρο.

Η ομιλία του κ. Μπλέτσα θα είναι διαθέσιμη σε όλους, από το κανάλι της ΤΥΡΑΣ στο Yoytube, μετά το πέρας της εκδήλωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ