ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σε καθοδική πορεία ο Απόλλωνας Λάρισας που στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FL γνώρισε βαριά ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 4-0, καταγράφοντας έτσι την 5η σερί αποτυχία του σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε απειλητικά δημιουργώντας φάση με την έναρξη του αγώνα, όταν ο Στρέζος απομάκρυνε με υπερένταση σουτ του Λίταινα, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον ΟΦΗ να ισορροπεί και τον Κουτσιανικούλη να τραντάζει με διαγώνιο σουτ στο 21’ τα δοκάρια του Απόλλωνα.

Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα, ενώ στην επανάληψη ένας καταιγιστικός ΟΦΗ σημείωσε νωρίς δύο τέρματα, με τον Απόλλωνα, που αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες, να δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει.

Μόλις στο 47’ ο Βουό με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς, ενώ πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Κουτσιανικούλης έκανε τη σέντρα στο 50’ και ο Μάνος με νέα κεφαλιά σημείωσε το 2-0 για τον ΟΦΗ.

Σε ένα εφιαλτικό 20λεπτο ο Απόλλωνας δέχτηκε και τρίτο τέρμα στο 64’ με κεφαλιά του Βουό, ενώ στο 82’ ο Μάνος με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ έδωσε διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του σημειώνοντας το 4-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η κίνηση του Απόλλωνα να καταθέσει ανθοδέσμη στη μνήμη του σπουδαίου Ε. Γκέραρντ, αλλά και να τιμήσει το Λαρισαίο παίκτη του ΟΦΗ Π. Αδάμο, που ξεκίνησε την καριέρα του στον Απόλλωνα.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός (78′ Κοντογιάννης), Ντίνας (46′ Κοέλιο), Μάνος, Βουό, Κουτσιανικούλης (70′ Νοικοκυράκης).

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Σκούπρα (84′ Χαραλαμπόπουλος), Δημολιός, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Μαυριάς (57′ Καμπέρης), Ιβανίδης, Λίταινας, Γαρυφαλόπουλος (57′ Κανούλας), Σουλίδης, Τσιλούλης.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ