ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ

Με τη σημερινή του νίκη με 3 – 1 επί του αδιάφορου Αετού Αμυγδαλέας ο Τύρναβος 2005 εξασφάλισε την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο νομό Λάρισας στηριζόμενος για 2η χρονιά κυρίως σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τον Τύρναβο.

Στον αντίποδα εκτός play off έμεινε στο τέλος η Δόξα Αργυροπουλίου που γνώρισε βαριά ήττα από τον Ηρακλή Λάρισας με 4-0, με το εισιτήριο να πηγαίνει στο Δωτιέα που την ίδια ώρα επικρατούσε με το ίδιο σκορ της Αστραπής υπερτερώντας στην ισοβαθμία Στα play off  θα συμμετέχουν Οικονόμος Τσαριτσάνης, Ηρακλής Λάρισας, Σμόλικας Φαλάνης και Δωτιέας Αγιάς.

Ο αδιάφορος Δαμασιακός έχασε στην έδρα του από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ στη μάχη των play out θα παλέψουν για την παραμονή τους ο Φαλανιακός, τα Βούναινα, η Γιάννουλη και το Βλαχογιάννι.

Το παιχνίδι του Τυρνάβου

Στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες του Νίκου Αλεξούλη μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν από την αρχή το θετικό αποτέλεσμα που θα τους εξασφάλιζε την παραμονή στην κατηγορία και ευτύχησαν να πανηγυρίσουν το πρώτο τέρμα στο 5 με τον Τζιόλα.

Ομως παρά το γρήγορο τέρμα η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού οι παίκτες του Αετού κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 11.

Το γκολ της ισοφάρισης χτύπησε καμπανάκι στους Τυρναβίτες που ανέλαβαν και πάλι τα ηνία του αγώνα πετυχαίνοντας ένα 2ο τέρμα με τον Μπάκο στο 17. Το παιχνίδι έδειξε να τελειώνει για τις δύο ομάδες στο 32 όταν ο Γκαντρής έκανε το 3 – 1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς ποδοσφαιριστών, προπονητών, διοίκησης και φιλάθλων.

Τόσο το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, όσο και όλο το 2ο ημίχρονο κύλησαν χωρίς κάποιες ιδιαίτερες φάσεις αν εξαιρέσει κανείς ένα τέρμα του Αετού που ακυρώθηκε από τον διαιτητή.

Τύρναβος 2005 (Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Τσατσελάρι ρ., Καλέσης, Γαλάνης, Νάτσης, Μαυροδήμος, Τζιόλας, Μπάκος (77′ Γανός), Καραλής (70′ Ντονούδης), Γκαντρής (85′ Τσατσελάρι Λ.).

Τα παιχνίδια 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας 30ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία έχουν ως εξής:

Ηρακλής Λάρισας – Δόξα Αργυροπουλίου 4-0

Δόξα Βλαχογιαννίου – Σμόλικας Φαλάνης 6-5

Λάρισα 2012 – Δήμητρα Γιάννουλης 4-0

Δωτιέας Αγιάς – Αστραπή Ν. Πολιτείας 4-0

Φαλανιακός – ΑΕ Βουναίνων 2-1

Τύρναβος 2005 – Αετός Αμυγδαλέας 3-1

ΠΟ Ελασσόνας – Κίσσαβος Συκουρίου 1-3

Δαμασιακός – Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-2

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Οικονόμος Τσαριτσάνης 68
  2. Ηρακλής Λάρισας 65
  3. Σμόλικας Φαλάνης 51
  4. Δωτιέας Αγιάς 50

……………………………

  1. Δόξα Αργυροπουλίου 50
  2. Λάρισα 2012 48
  3. Αετός Αμυγδαλέας 47
  4. Κίσσαβος Συκουρίου 42
  5. ΠΟ Ελασσόνας 42
  6. Δαμασιακός 41
  7. Τύρναβος 2005 38

…………………………….

  1. Φαλανιακός 37
  2. Δήμητρα Γιάννουλης 33
  3. Δόξα Βλαχογιαννίου 28
  4. Βούναινα 26

………………………………….

  1. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ