ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΑΕΛ

Με ισοπαλία απέναντι στη Λαμία με σκορ 1-1 ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα η ΑΕΛ, που σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι αποχαιρέτησε και τους Ναζλίδη και Περόνε που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Το παιχνίδι έκρυβε συγκινήσεις στο τελευταίο ουσιαστικά 10λεπτο, με τη Λαμία να ανοίγει το σκορ στο 81’ όταν ο Τσούκαλος από κοντά σημείωσε το 0-1 για την ομάδα του, ωστόσο η αντίδραση της ΑΕΛ ήταν άμεση αφού στο 84’ ο Λεοζίνιο πέρασε τη μπάλα στο Ντέλετιτς και κείνος δεν αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφαρίζοντας σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και η πρώτη εμφάνιση του Σουλούκου κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΛ, με το νεαρό τερματοφύλακα να παίρνει στο 67’ τη θέση του Θεοδωρόπουλου, καταγράφοντας έτσι και την πρώτη συμμετοχή του στη SL.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (67’ Σουλούκος), Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Γκοϊκοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Άντονι, Αγκάνοβιτς (60’ Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης (72’ Περόνε), Ντέλετιτς.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκολης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπουλούλης (41’ λ.τ. Πριντέτα), Πίτι, Ακόστα (88’ Μπούτνικ), Βάντερσον (46’ λ.τ. Τσούκαλος).

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ