ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ Η ΑΕΛ!

Ελάτε να ξανασυστηθούμε θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ, με την οποία καλεί τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου με θέμα την παρουσίαση του τεχνικού της ομάδας Σωτήρη Αντωνίου!

Που το παράξενο θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς, αν ο νέος τεχνικός δεν είχε παρουσιασθεί από τις 12 Μαρτίου στα μέσα ενημέρωσης, με το μεγαλομέτοχο μάλιστα της ομάδας Α. Κούγια να δηλώνει πως «με πολύ χαρά παρουσιάζω το νέο τεχνικό παρά το ότι κοντεύουμε να γίνουμε ανέκδοτο με τις αλλαγές προπονητών», αναφερόμενος έτσι και  στην αποχώρηση Ντόστανιτς που προηγήθηκε.

Νέες πρακτικές από τους «βυσσινί» που επαναλαμβάνοντας τη σχετική διαδικασία ενδεχομένως στέλνουν μήνυμα στήριξης ενόψει της νέας σεζόν, ενώ η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Αύριο, Δευτέρα 7/5/2018 και ώρα 13:00 στα παραδοσιακά γραφεία της ΑΕΛ στην οδό Κύπρου 72 στον 5ο όροφο από τους κ.κ. Αλέξη Κούγια και Ανδρέα Λιόντο, Πρόεδρο της ΑΕΛ, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση τόσο του πρώτου προπονητού της ΑΕΛ Σωτήρη Αντωνίου, όσο και του βοηθού προπονητού Γιάννη Προβίδα».

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ