ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ 400.000 € ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Αθλητικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ προγραμματίζουν Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Κιλελέρ, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος υπέγραψαν την Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση των έργων.

Συγκεκριμένα πρόκειται να βελτιωθούν τα κλειστά γυμναστήρια Χάλκης και Πλατυκάμπου, τα ανοικτά γήπεδα Μελίας, Μελισσοχωρίου, Νέου Περιβολίου και Ομορφοχωρίου και οι αθλητικοί χώροι στο σχολείο του Κιλελέρ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός ανέφερε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο υπογράψαμε την Προγραμματική Σύμβαση για να ανακατασκευάσουμε αθλητικούς χώρους για τον Δήμο Κιλελέρ, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Πρόκειται για έργα ουσίας, χρήσιμα για τους πολίτες και ιδίως τους νέους. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για τον αθλητισμό, για την νεολαία και για τους αθλητές, γιατί ο αθλητισμός για εμάς είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια».

Απ’ την πλευρά του ο κ. Θ. Νασιακόπουλος ανέφερε τα εξής: «Ξεκινά ένα έργο ανακατασκευής έξι γηπέδων στο Δήμο μας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για τη δημιουργική συνεργασία και το ενδιαφέρον του για το Δήμο μας. Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα χρήσιμο για τα χωριά μας, έτσι ώστε να αθλούνται οι πολίτες, οι ομάδες και οι αθλητές. Ο Δήμος αδυνατούσε οικονομικά να προχωρήσει στις ανακατασκευές και έτσι η Περιφέρεια έβαλε τη χρηματοδότηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ