ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Χωρίς να αφήσει αναπάντητες τις αιχμές που άφησε με την επιστολή του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου Στ. Σπανογιάννης, η απερχόμενη διοίκηση της ΔΗΜΤΟ απευθύνει σήμερα κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε όλα τα μέλη του κόμματος που ανανέωσαν την εγγραφή τους.

Στην ανακοίνωσή της που εμπεριέχει και αρκετές αιχμές, η απερχόμενη διοίκηση αναφέρει:

“1000 σχεδόν μέλη θα λάβουν μέρος τη Κυριακή 13 Μαΐου στις εσωκομματικές διαδικασίες που θα λάβουν χώρα στα γραφεία μας στη κεντρική πλατεία Τυρνάβου…  η ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου ευχαριστεί τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη γεγονός που το δείχνει ο αριθμός εγγραφών ρεκόρ.

Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τον αριθμό των νέων μελών τα οποία καλωσορίζουμε. Η δημοκρατική διαδικασία η ομαλότητα και η  συμμετοχή διαφυλάσσεται 10ετίες τώρα από τους νεοδημοκράτες που πιστεύουν στη μεγάλη αυτή παράταξη και δε χρειάζονται καμένα όψιμο προστάτη. Από τους απλούς νεοδημοκράτες που περίμεναν ώρες στην ουρά όταν είχε πέσει το σύστημα στην εκλογή αρχηγού, από απλούς νεοδημοκράτες που πλήρωσαν από την τσέπη τους τη συνδρομή τους και δεν περίμεναν χορηγούς, από απλούς νεοδημοκράτες που δεν πούλησαν την παράταξη στα δύσκολα, από απλούς νεοδημοκράτες που γράφουν όσα θέλουν να γράψουν μόνοι τους…

Καλούμε τα μέλη μας τη Κυριακή 13 Μαΐου να συμμετέχουν στη κομματική μας γιορτή στα γραφεία μας  στη κεντρική πλατεία Τυρνάβου που είχαμε τη τιμή να εγκαινιάσει ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ