Ο “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1” ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας θα συνεδριάσει την Τρίτη 08 Μαΐου και ώρα 19:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Σχέδιο νόμου «Κλεισθένης Ι». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.
  2. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση οδού από Βερδικούσια – Παλιάμπελα – Αμπέλι έως διασταύρωση στη θέση «Βάρκος» από θεομηνία». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  3. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας στη Δ.Κ. Βερδικούσιας της Δ.Ε. Βερδικούσιας του Δήμου Ελασσόνας μετά από θεομηνία». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  4. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  5. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Διαμόρφωση και ηλεκτροφωτισμός αθλητικών εγκαταστάσεων έναντι ΚΤΕΛ». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  6. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης για τα επικείμενα της αρχικής ιδιοκτησίας των κ.κ. Μαντζιώκα Βασιλείας και Μαντζιώκα Αναστασίου που βρισκόταν στο Ο.Τ. Γ192 λόγω ένταξής της στο σχέδιο πόλης Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  7. Εξέταση αιτήματος του Συμβουλίου της Τ.Κ. Σαρανταπόρου για ανακήρυξη του Σαρανταπόρου ως «Μαρτυρικό Χωριό». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  8. Αποδοχή παραίτησης τακτικού μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΛ. Ορισμός νέου μέλους. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.
  9. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια αναμνηστικού δώρου με την ευκαιρία της επίσκεψης του Πατριάρχη Αλεξανδρείας. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.
  10. Έγκριση υποβολής αιτήματος έκτακτης κάρπωσης σε περιοχές της Δ.Κ. Βερδικούσιας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ