ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ERASMUS+

Μια νέα ευχάριστη εμπειρία έζησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου Λυκείου Ελασσόνας που ταξίδεψαν στο Τάμπερε της Φιλανδίας, στα πλαίσια του τρίχρονου Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ που εκπονεί το σχολείο μας και βρίσκεται με επιτυχία στη δεύτερη χρονιά του.

Έχοντας υποδεχτεί με υποδειγματική Ελληνική φιλοξενία τους εταίρους από την Ολλανδία την προηγούμενη εβδομάδα, 11 μαθητές και 2 εκπαιδευτικοί του προγράμματος φιλοξενήθηκαν για μία εβδομάδα (23-28 Απριλίου 2018) από τους μαθητές του άλλου εταίρου του Λυκείου Samke στο Τάμπερε της Φιλανδίας.

“Έτσι, οι μαθητές μας συνεργάστηκαν μαζί τους, διεκπεραίωσαν και παρουσίασαν εργασίες σχετικές με το πρόγραμμα, γνώρισαν το εκπαιδευτικό σύστημα, τον τρόπο ζωής, την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης και έχοντας κάνει καινούργιους φίλους και γεμάτοι αναμνήσεις επέστρεψαν στο σχολείο τους για να γίνουν πρεσβευτές της συνεργασίας, της συνύπαρξης και της ειρήνης.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την υποδειγματική δουλειά και συμπεριφορά τους αντάξια των Ευρωπαικών προτύπων”, αναφέρουν ο διευθυντής και η παιδαγωγική ομάδα του 1ου Λυκείου Ελασσόνας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com