ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Παρουσία πλήθους μελών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η γενική συνέλευση του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της περυσινής χρήσης, αναλύθηκαν οι δράσεις που ανέπτυξε η διοίκηση και συζητήθηκε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Ειδικότερα στη συνέλευση παρουσιάστηκε η έκθεση της διοίκησης για τις εργασίες, τις δραστηριότητες και τα αποτελέσματα στην οικονομική χρήση του 2017, από τον πρόεδρο Χρήστο Τσιτσιρίγγο.

Εγκρίθηκε ο Ισολογισμός της 31/12/2017, αφού έγινε ανάλυση των αποτελεσμάτων από τον λογιστή κ. Δημ. Τσιτσιγιάννη.

Παρουσιάστηκε η έκθεση του ορκωτού ελεγκτή για την χρήση 2017 κ. Δημήτρη Ζυγκελόπουλο και τέλος αναλύθηκε το πρόγραμμα δράσης για το 2018 από τον διευθυντή κ. Βαγγέλη Σίκαλο.

Κερδοφορία και νοικοκύρεμα

Οπως ανέφερε ο κ. Τσιτσιρίγγος ο συνεταιρισμός το 2017 εμφάνισε κέρδη ενώ παράλληλα η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες για νοικοκύρεμα των οικονομικών του Οινοποιείου, μέσα από περικοπές δαπανών που τις θεωρεί περιττές και εξορθολογισμό κάποιων άλλων. Αυτό, σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο, είχε σαν αποτέλεσμα να πληρωθούν φέτος οι συνέταιροι σε δύο δόσεις μετά από πολλά χρόνια.

Ο κ. Τσιτσιρίγγος σημείωσε ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να μειωθούν τα χρέη πελατών προς το συνεταιρισμό και ήδη υπάρχουν θετικά αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πορεία και τις επιτυχίες του συνεταιρισμού σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και κάλεσε τα μέλη να αγκαλιάσουν το δικό τους οινοποιείο.

Από την πλευρά του ο κ. Σίκαλος παρουσιάζοντας το σχέδιο δράσης τόνισε ότι φέτος θα καταβληθεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεταίρων κατά την εισκόμιση των σταφυλιών την περίοδο του τρύγου και τόνισε ότι στα άμεσα σχέδια είναι η μεταφορά στις κεντρικές εγκαταστάσεις του αποστακτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ