ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ…

Δεν έλειψαν και οι εντάσεις στη χθεσινοβραδινή συνέλευση των μελών του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου με κάποιους να βάζουν στο στόχαστρό τους τον πρόεδρο Σ. Τζιούφα, υποστηρίζοντας ότι δεν πιέζει επαρκώς τους οφειλέτες επειδή έχει ως στόχο του να διεκδικήσει τη δημαρχία στο δήμο Τυρνάβου με τη στήριξη του κόμματός του.

Οπως μαθαίνουμε ο πρόεδρος, δεν άφησε αναπάντητες τις επιθέσεις, υποστηρίζοντας από τη μία ότι πολλοί από αυτούς που φωνάζουν και διαμαρτύρονται επειδή δεν ποτίζουν είναι είτε γνωστοί οφειλέτες είτε φρόντισαν τις τελευταίες ημέρες να δώσουν κάποιο ποσό έναντι της οφειλής τους.

Οσον αφορά τώρα τα περί υποψηφιότητας έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει ο δήμος και ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, για να εισπράξει ένα “ουφ” ανακούφισης από κάποιους που βρίσκονταν στην αίθουσα…

Πάντως ο κ. Τζιούφας και χθες στη συνέλευση επανέλαβε ότι έχει πολύ καλή συνεργασία για τα θέματα του με το δήμαρχο Τυρνάβου Π. Σαρχώση, ο οποίος όπως υποστήριξε κάνει αγώνα για να ηλεκτροδοτηθούν οι γεωτρήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ