ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ “ΜΑΞΙΜ” (ΦΩΤΟ)

Μια υπέροχη βραδιά όπερας και οπερέτας διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου το Σάββατο 5 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου, η Ορχήστρα Νέων του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας αλλά και χορευτές της σχολής χορού «Αρμονία».

Οι ακροατές ταξίδεψαν στον μαγικό κόσμο της όπερας και της ελληνικής οπερέτας με ανάλογο ενδυματολογικό σκηνικό που παρέπεμπε στα χρόνια του μεσοπολέμου. Aκούστηκαν αποσπάσματα από όπερες του Bizet, Mascagni, Puccini, Verdi κ.α καθώς και οπερέτες των Σακελλαριου και Χατζηαποστόλου.

Soprano: Ιωάννα Δαλακούρα, Μezzo Soprano: Φωτεινή Γεωργίου, Tenoro: Αστέριος Τσέτσιλας

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης είχε ο μαέστρος κ. Νίκος Ευθυμιάδης. Εργάστηκε επί μήνες για την άρτια οργάνωση ενός άκρως δύσκολου εγχειρήματος με το τελικό αποτέλεσμα να τον δικαιώνει απόλυτα!!!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της εντυπωσιακής παράστασης .

Εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους 20 υπέροχους μουσικούς της ορχήστρας νέων του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας, τους 4 σολίστ (Γεωργίου Φανή, Γράμψα Γιάννη, Δαλακούρα Ιωάννα και Τσέτσιλα Αστέριο), τους 4 χαρισματικούς χορευτές του Γυμναστηρίου Αρμονία (Κάμπο Κων/νο, Μουτόγιαννο Θωμά, Μπατζαλέξη Νικολέτα και Σουλτούκη Βασιλική) καθώς και τους Χορωδούς του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου.

Ευχαριστεί επίσης τον κ. Δημήτρη Ζώη για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη της προσπάθειας καθώς και την κ. Φανή Μουκούλη που επιμελήθηκε της ενδυμασίας των χορωδών κατά το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένο στην Ελληνική Οπερέτα.

Τα υπέροχα σκηνικά ήταν του κ. Τέλη Μπλάντα.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης τιμήθηκε από τον Σύλλογο ο πρώην Πρόεδρος κ. Φίλιππος Λιάνος για την προσφορά του.

Οι φωτογραφίες είναι από το Φωτόραμα Τύρναβος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ