ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Ανακοίνωση των τριών συμβούλων της ΔΑΚΕ Β/Βαθμιας στο συμβούλιο του σωματείου Αντ. Δουκάκης, Ν. Παναγιώτου και Αθ. Φούντας  

Σε ό,τι αφορά τη στάση των εκλεγμένων μελών με το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε., στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση για το  θέμα των  Διευθυντών, που η Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας ανακάλεσε  την απόφαση διορισμού τους και έχουν δικαιωθεί ήδη δύο φορές

από τα δικαστήρια κερδίζοντας αντίστοιχα ασφαλιστικά μέτρα, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η Δ.Α.Κ.Ε. ως πλειοψηφούσα παράταξη τοποθετήθηκε πρώτη και δήλωσε ότι στηρίζει,  όχι μόνο τους έξι (6) Διευθυντές που προσέφυγαν στα δικαστήρια, αλλά και όλους τους υπόλοιπους, που περιλαμβάνονται στην ανάκληση  της απόφασης της Π.Δ.Ε. με  αρ. πρωτ: 8143/28-7-2017 -ΑΔΑ:Ψ3ΕΛ4653ΠΣ-2ΣΝ-.

Οι υπόλοιπες παρατάξεις (Παρεμβάσεις, ΣΥΝΕΚ, ΠΕΚ) εκτός της ΑΣΕ(ΠΑΜΕ), που o εκπρόσωπός της δήλωσε παρών, εξέφρασαν και αυτές τη συμπαράστασή τους στους έξι (6) Διευθυντές, με την παράταξη των Παρεμβάσεων να δηλώνει ότι θα αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα εκφράσει την συμπαράστασή της. Δήλωσε επίσης, ότι το κείμενο που κατατέθηκε, θα πρέπει να τεθεί στην ολομέλεια της παράταξης και ως εκ τούτου δεσμεύτηκε να καταθέσει τροποποιημένο κείμενο μέχρι το επόμενο Δ.Σ.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης συναίνεσης, η οποία αποτελεί πάγια τακτική του Δ.Σ., όταν μια παράταξη συμφωνεί σε κάτι, αλλά ζητά χρόνο, για να καταθέσει τις απόψεις της, το αίτημά της γίνεται δεκτό για λόγους δεοντολογίας. Αυτό ακριβώς συνέβη και τίποτε παραπάνω.

Αν τώρα κάποιοι προσπαθούν μέσω της κωλυσιεργίας και των διαρροών να δημιουργήσουν ζητήματα και εντυπώσεις, για να ψαρέψουν σε θολά νερά , είναι γελασμένοι.

Αποδείχθηκε,  ότι ο σκοπός τους τελικά, δεν ήταν η έμπρακτη συμπαράσταση και η διαβούλευση, αλλά μόνον η έγκαιρη ενημέρωση των συμπορευτών τους.

Συνάδελφοι, το άσπρο μαύρο, όσο και να το προσπαθείτε, δεν γίνεται.

Το μόνο μαύρο που θα πετύχετε, είναι αυτό των συναδέλφων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ