ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΩΤΑ – ΠΙΚΡΟΥ

Με τη σειρά μου θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στις 13 Μαΐου βάζοντας ψηλά τον πήχη των προτεραιοτήτων  και των θέλω μου για την παράταξή μας.

Οι μέρες που διανύουμε έχουν συντρίψει τους συμπολίτες μας και καλούμαστε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα θετικών ιδεών για τον τόπο μας, τον τόπο μου.

Ας ανανεώσουμε τις Δ.Η.Μ.Τ.Ο. με νέους ανθρώπους , με όρεξη για την μεγάλη Νέα Δημοκρατία. Θα ζητήσω την στήριξή σας.

Όλοι μας έχουμε την ανάγκη του άλλου για να μπορέσουμε να μεταπηδήσουμε από τα προβλήματά μας και να ακουστεί ο λόγος μας…η φωνή μας περαιτέρω  της πόλης μας.

Σας ευχαριστώ θερμά

Μικρό βιογραφικό

Η Αμαλία Γιαννώτα – Πικρού θέτει υποψηφιότητα για τις εκλογές της Δ.Η.Μ.Τ.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΥ στις 13 Μαϊου 2018.  Γεννήθηκε στην πόλη της Λάρισας και τα τελευταία 15 χρόνια κατοικεί στον Τύρναβο στο πλευρό του συζύγου της γνωστού επιχειρηματία της πόλης του Τυρνάβου Δημήτρη Γιαννώτα που δραστηριοποιείται στην οικογενειακή  επιχείρηση  στο χώρο των τυροκομικών προϊόντων. Παιδί της παράταξης της Ν.Δ από την εφηβεία της , έχει ζήσει τον παλμό και την ένταση της  εποχής εκείνης αφήνοντάς της επιρροές, που έχουν σήμερα στόχο την αναθέρμανση της παράταξης για μια Νέα Δημοκρατία αυτεξούσια και στιβαρή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ