ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Ο ΣΤ. ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ο υποψήφιος πρόεδρος κατέθεσε ένσταση στη ΝΕΔΕ του κόμματος την οποία κοινοποίησε και στην ΚΕΦΕ, ενώ υπήρξε και παρέμβαση από τον Ηλ. Σουφλιά

Ενσταση με την οποία ζητά να αλλάξει ο τόπος των εκλογών της Κυριακής στη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου, κατέθεσε στη ΝΕΦΕ ο υποψήφιος πρόεδρος της οργάνωσης Στέλιος Σπανογιάννης, ζητώντας να αλλάξει ο τόπος των εκλογών που έχουν οριστεί τα γραφεία, προβάλλοντας μια σειρά λόγους, απειλώντας ότι σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή να αποχωρήσει από τις εκλογές.

Στην ένσταση την οποία κοινοποίησε και στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) του κόμματος αναφέρει τα εξής:

“Ως υποψήφιος πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου , ενίσταμαι για το “χώρο” διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας της 13ης Μαίου 2018 εξ αιτίας των παρακάτω λόγων:

1. η απόσταση της εισόδου με την κάλπη ειναι περίπου 90 σκαλοπάτια.Κατά συνέπεια ηλικιωμένοι και άνθρωποι με προβλήματα υγείας δεν μπορούν να ανέβουν

2. Δεν υπάρχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ

3. Δεν υπάρχει πάρκινγκ

4. Δεν υπάρχει ασανσέρ

5. Δεν υπάρχει έξοδος κινδύνου.Σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος δεν υπάρχει διαφορετική διαφυγή.

6. Ο χώρος πρόσβασης,η κεντρική είσοδος, είναι περίπου 1.30μ που σημαίνει πως ο κόσμος θα κινείται με δυσκολία  σε δύο γραμμές, μία να ανεβαίνει και μία να κατεβαίνει.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητώ τον επανακαθορισμό του χώρου διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών στον Τύρναβο με την πεποίθηση ότι έτσι θα προστατευθούν, το κύρος και οι αξίες της παράταξης και τα μέλη της ΝΔ  θα μπορέσουν με ασφάλεια κ αξιοπρέπεια να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Επισημαίνω δε ότι

Σε περίπτωση μη αλλαγής του χώρου διεξαγωγής των εκλογών θα αναγκαστώ τόσο ΕΓΩ όσο και υποψήφια μέλη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου να αποχωρήσουμε από την εκλογική διαδικασία για να μην πληγεί περισσότερο η αξιοπρέπεια της παράταξης”.

Ο Ηλ. Σουφλιάς

Εν τω μεταξύ παρέμβαση για το θέμα του χώρου των εκλογών στον Τύρναβο και τα Φάρσαλα έκανε χθες με επιστολή – τύπου ένστασης και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλίας Σουφλιάς, επισημαίνοντας τους κινδύνους που υπάρχουν από τις συγκεκριμένες επιλογές και ζητώντας να διαφυλαχθεί το κύρος και η ενότητα του κόμματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ