Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΘΑΡΙ ΤΩΝ ..ΔΑΝΑΪΔΩΝ!!

Ανταπάντηση του Γ. Μανώλη που έχει αναδείξει σε μείζον θέμα το θέμα της διακοπής ρεύματος στο Π.Κ. Μακρυχωρίου

Δεν μας προκαλεί καθόλου εντύπωση, ως παράταξη, το γεγονός ότι  για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Τεμπών, κ. Κολλάτος, δεν κατάλαβε την ουσία των όσων με στοιχεία αναφέραμε και περί άλλων τυρβάζει.

Τι μας λέει ο κ.Κολλάτος; «δεν είναι στις προθέσεις μας η αντιπαράθεση μέσω του τύπου». Αλήθεια τι φοβούνται;

Οι δικές μας προθέσεις είναι να αναδεικνύουμε και να δημοσιοποιούμε τα κακώς κείμενα της δημοτικής Αρχής, γιατί έτσι θεωρούμε ότι οι συμπολίτες μας ενημερώνονται και βγάζουν τα συμπεράσματά τους και όχι στους τέσσερεις τοίχους των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, όπως θα επιθυμούσε ο κ. δήμαρχος .

Κατανοούμε τις φοβίες και τις ανασφάλειες του δημάρχου και των συνεργατών του, γιατί με τόσες υποσχέσεις και ψέματα έχουν χάσει την «μπάλα».

Όσον αφορά την αναφορά σας ως δημοτική αρχή, για τη δέσμευσή σας στο δημοτικό συμβούλιο για σταδιακή εξόφληση των οφειλών των σχολικών επιτροπών, περιμένουμε να το δούμε και στην πράξη, διότι ως δημοτική αρχή για πολλά πράγματα κε Δήμαρχε  έχετε δεσμευτεί και τα οποία έμειναν απλά ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ.

H υπόσχεσή σας για τον  ολοκληρωμένο κόμβο Πυργετού μήπως σας θυμίζει κάτι κε Δήμαρχε;

Όσον αφορά την αναφορά σας, για τα χρέη της ΔΕΥΑΤ, προσπαθείτε την κατάντια της επιχείρησης να την μετακυλήσετε στις πλάτες των δημοτών, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι για αυτό  φταίνε οι δημότες μας που οφείλουν στη ΔΕΥΑΤ. Επίσης η αναφορά σας ότι προσπαθείτε να διατηρήσετε τα τέλη άρδευσης σε χαμηλά επίπεδα, είναι ότι πιο γελοίο και υποκριτικό έχετε πει. Έχετε αυξήσει τα τέλη άρδευσης οριζόντια κατά 15% και την ύδρευση από 50% έως 100% και σεις κ. δήμαρχε μιλάτε για τέλη χαμηλών επιπέδων; Ποιόν αλήθεια κοροϊδεύετε;

Καταλαβαίνουμε και εμείς ως παράταξη και ευτυχώς  πλέον  καταλαβαίνουν και οι δημότες μας , για πιο λόγο ο δήμαρχος κος Κολλάτος , ως άλλος «ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ» της πολιτικής  δεν δέχεται καμιά κριτική και  κανέναν έλεγχο  για τα πεπραγμένα του ή τις αποφάσεις του .

Η ανασφάλειά του και  αγωνία του να «ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ» προκειμένου να πάρει το χρίσμα και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Τεμπών, είναι πλέον έκδηλη και σε τυφλό! Οι παλιοί του σύντροφοι φαίνεται πως έπαψαν να τον στηρίζουν και αναζητά αλλού «πολιτικές αγκαλιές» για να επιβιώσει πολιτικά!

Αυτή η ανασφάλειά του όμως , οδηγεί το δήμο μας σε σκοτεινές ατραπούς, μη δημοκρατικές, αφού έφτασε στο σημείο να έχει ήδη αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ νικητής στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, πριν  καν μιλήσουν οι ίδιοι οι δημότες  με τον τρόπο που προβλέπει το Σύνταγμα και η Δημοκρατία αυτής της χώρας.

Είναι απορίας άξιον το πώς ακόμη ο κος δήμαρχος Τεμπών «πουλάει» στους δημότες του,  «δημοκρατιλίκι» «σοσιαλισμό» και  «αριστεριλίκι»  με τον πιο φαυλοκρατικό τρόπο άσκησης εξουσίας.

Ας αφήσει ο δήμαρχος τα ψέματα ,  σε κάθε τι που του ασκείται έλεγχος και ας γίνει επιτέλους έστω και καθυστερημένα για όσο χρόνο είναι ακόμη στην εξουσία, δήμαρχος όλων των δημοτών και όχι μόνο των παρατρεχάμενων του.

Επίσης κάνουμε γνωστό στον δήμαρχο κο Κολλάτο, δια της παρούσης, πως όσο και να προσπαθεί να κάνει την αντιπολίτευση του δήμου Τεμπών να μη ασκεί τα καθήκοντά της, όσο και αν επιθυμεί να σιωπούμε, τον ενημερώνουμε δημόσια πως δεν θα του κάνουμε την χάρη.

Ως Αξιωματική αντιπολίτευση και προτάσεις έχουμε και χρηματοδοτικές πηγές προτείνουμε και ότι είναι θετικό για τον τόπο ψηφίζουμε. Το έχουμε αποδείξει στην πράξη σε κάθε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου και λοιπών επιτροπών

Έχουμε συνείδηση του ρόλου μας, τιμούμε τον όρκο μας και ψηφίζουμε με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και του τόπου και όχι των «κολλητών» μας.

Δεν υποκύπτουμε σε μεθοδεύσεις και δε θυσιάζουμε τις αποφάσεις μας στο βωμό μικροπολιτικών ή παραταξιακών σκοπιμοτήτων.

Θα είμαστε εδώ για όσο χρειαστεί, μπας και καθαρίσει αυτός ο δήμος από τους Δαναούς του!

Τέλος, υπενθυμίζουμε στον δήμαρχο Τεμπών κο Κολλάτο πως πυλώνας της Δημοκρατίας , την οποία τόσο συχνά επικαλείται  στο δημόσιο λόγο του, είναι  και η ύπαρξη της αντιπολίτευσης όσο και αν κατά βάθος θα επιθυμούσε να μην υπάρχει!

Σεβόμενοι λοιπόν του θεσμικού μας ρόλου, του δηλώνουμε πως θα μας βρει, αρωγούς στη νόμιμη και διαφανή λειτουργία του δήμου, ΑΛΛΑ, στα ψέματα, στην αδιαφάνεια, στην μεροληψία, στη συγκάλυψη, στη μη νόμιμη αλλά νομότυπη λειτουργία του Δήμου μας, θα μας βρει ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Ένα είναι σίγουρο.

Ο δήμος μας πρέπει να απαλλαχθεί σύντομα, και θα απαλλαχθεί  στις επόμενες εκλογές  από κατ΄ επάγγελμα πολιτικούς όπως είναι ο κος Κολλάτος και  οι συν αυτώ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ