ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η Β. ΣΙΩΜΟΥ

Εκρηκτικές διαστάσεις φαίνεται να παίρνουν οι αποχωρήσεις από τις εκλογές της Κυριακής στη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ αφού μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Στ. Σπανογιάννη για τη θέση του προέδρου και του Ν. Ρεβήσιου για τη διοίκηση της οργάνωσης είναι η σειρά της Βανέσσας Σιώμου να ανακοινώσει

την απόσυρση της υποψηφιότητάς της.

Σε ανακοίνωσή της η κ. Σιώμου που είναι Δρ. Δημοσίου Δικαίου και μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ. αναφέρει:

“Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον τόπο διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών της 13ης Μαΐου για την ανάδειξη νέας διοίκησης ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου, όπου τελικά επελέγην τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου τα οποία, πέρα από τα όσα έχουν ειπωθεί και στην ένσταση που κατετέθη προς την ΝΟΔΕ Λάρισας και ΝΕΦΕ Λάρισας αντιστοίχως, από τον υποψήφιο πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου κ. Σ. Σπανογιάννη και τα οποία δεν αναπαράγω καθώς έχουν ήδη γίνει γνωστά, επισημαίνω με έμφαση ότι δεν προσφέρουν κυρίως δυνατότητα πρόσβασης σε άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) στερώντας έτσι στα μέλη της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας το αναφαίρετο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα άσκησης εκλέγειν εν προκειμένω.

Καθώς δε προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε ότι αφορά τα δικαιώματα των Α.Μ.Ε.Α. λόγω του ότι μέλος του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος ανήκει σε αυτά, ΔΗΛΩΝΩ ότι αποχωρώ από την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, διότι δεν επιθυμώ να συναινέσω σε ένα εκλογικό διαδικαστικό που αποκλείει ένα κομμάτι του κοινωνικού συνόλου.

Το πολιτικό μας ήθος εξάλλου φρονώ ότι φαίνεται κυρίως από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε σε συμπολίτες μας με ιδιαίτερες ικανότητες μεν αλλά και εξίσου ίσα δικαιώματα με όλους μας!”.

Η επιστολή της κοινοποιείται στα γραφεία των βουλευτών Ν. Λάρισας κ.κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, Χρήστου Κέλλα, στο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. Λάρισας κ. Ελένη Αξιόγλου και στο Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. κ. Στυλιανό Κονταδάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ