ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο Ν. ΡΕΒΗΣΙΟΣ

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι αποχωρεί από τις εκλογές της Κυριακής στη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου εξέδωσε πριν από λίγο ο υποψήφιος για μία θέση στη διοίκηση της οργάνωσης Νίκος Ρεβήσιος. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Μετά την αποχώρηση του κ. Στέλιου Σπανογιάννη από τις εσωκομματικές εκλογές , είμαι υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσω και τη δική μου αποχώρηση.

Ήμουν υποστηρικτής της υποψηφιότητας Σπανογιάννη και θα συμμετείχα στη διαδικασία με καθαρή καρδιά και χωρίς καμία ιδιοτέλεια για το καλό της παράταξης.

Δυστυχώς στο μυαλό άλλων επικρατούσαν σκέψεις υπονόμευσης της διαδικασίας , χωρίς να νοιάζονται για την ασφάλεια και τη δυνατότητα πρόσβασης των μελών στο χώρο των εκλογών.Σκέψεις φυσικά ξένες στις αρχές και στις αξίες της παράταξης, που καθόλου δεν θα μπορούσα να ανεχτώ και να επικροτήσω, με αποτέλεσμα να εξωθηθώ στην απομάκρυνση από την εκλογική διαδικασία

Νιώθω όμως την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους εκείνους που είχαν την καλοσύνη να στηρίξουν μέχρι τώρα την υποψηφιότητά μου και να δεσμευτώ ενώπιόν τους ότι θα συνεχίσω τους αγώνες για το καλό της παράταξης, του τόπου και των αγροτών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ