ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο Ν. ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ

Με δήλωσή του ο υποψήφιος για τη διοίκηση της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου Νίκος Σιαφαρίκας ανακοίνωσε και αυτός την απόσυρσή της υποψηφιότητάς του. Στη δήλωσή του αναφέρει:

“Με λύπη θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου, να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την εκλογική διαδικασία της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου.

Μετά και την αποχώρηση του κ. Σπανογιάννη , ενός ανθρώπου που στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις για να μπορέσουμε να βάλουμε την Τοπική Οργάνωση της παράταξής μας και πάλι στο σωστό δρόμο, από τον οποίο έχει εξοκείλει εδώ και χρόνια, δεν μπορούσα παρά να του σταθώ και σε αυτή τη δύσκολη απόφαση.

Καταβάλαμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη σωστή και ομαλή εκλογική διαδικασία αλλά και για να διαφυλάξουμε και να προστατεύσουμε όλους αυτούς τους πολίτες που ήθελαν να στηρίξουν την παράταξή μας.

Δυστυχώς ο φωνές μας, για να γίνουν οι εκλογές σε χώρο ασφαλή για τους πολίτες και να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση σε αυτόν (ΑΜΕΑ, ηλικιωμένοι), δεν εισακούστηκαν και βρήκαμε απέναντί μας ανθρώπους που δε νοιάστηκαν, ούτε στο ελάχιστο, για την ασφάλεια, την ταλαιπωρία των πολιτών και την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Οι ηθικές μου αξίες, φυσικά, δε μου επιτρέπουν να παίξω σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι, που μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα έχει για την παράταξή μας, και μετά από ώριμη σκέψη πήρα την απόφαση της παραίτησης μου από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Ευχαριστώ από ψυχής, όλους όσους με στήριξαν και με πίστεψαν τόσο καιρό και υπόσχομαι ότι από εδώ και πέρα θα δουλέψω ακόμα πιο πολύ, με περισσότερο πείσμα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με ειλικρίνεια για το καλό της Ν.Δ., του Δήμου και των πολιτών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ