ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ «ΓΑΛΑΖΙΩΝ» ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Πληθαίνουν τα… «κρούσματα» στελεχών αλλά και παραδοσιακών ψηφοφόρων της ΝΔ που δεν κρύβουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τις καθημερινές τηλεφωνικές οχλήσεις που δέχονται από «συνεργάτες» υποψηφίων ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

Η κατάσταση προφανώς έχει φτάσει στο μη περαιτέρω, αφού ακόμη και γνωστά «γαλάζια» στελέχη μιλούν πλέον ανοιχτά για τις παρωχημένες τακτικές που εφαρμόζονται, πλημμυρίζοντας τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με διόλου κολακευτικά σχόλια και αναρτήσεις για την ίδια τους την παράταξη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση ιστορικού στελέχους της ΝΔ και πασίγνωστου Λαρισαίου ο οποίος περιέγραψε γλαφυρά στους διαδικτυακούς του φίλους την εμπειρία του, καταλήγοντας να κλείσει το τηλέφωνο στο «περιβάλλον» του υποψηφίου που επικοινώνησε μαζί του και για τον οποίο μεσολαβούσε ζητώντας επιτακτικά στήριξη και φυσικά ψήφο!

Να θυμίσουμε πως διανύουμε το 2018 ή μήπως καλύτερα αυτό που διατυμπανίζει ο πρόεδρος Κυριάκος περί νέας νοοτροπίας και λειτουργίας της ΝΔ στα πρότυπα των προοδευτικών κεντροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης;

Διαλέγετε και παίρνετε…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ