ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ…

Η απάντηση του Κ. Κοντσιώτη στον Δ. Παπαδόπουλο

«Όσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται τόσο πιο πιστευτό γίνεται» (Γκαίμπελς, υπουργός προπαγάνδας του Χιτλερ). Επειδή μερικοί έχουν πάθει vertigo και έχουν πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα, θα τους υπενθυμίσω ότι οι τοποθετήσεις των Διευθυντών έγιναν στις 27 Ιουνίου 2017.

Θα έπρεπε λοιπόν να ενημερώσω το Συμβούλιο για τις «εκπρόθεσμες δηλώσεις» τον Αύγουστο για να κάνουν νέες δηλώσεις τον Ιούλιο και δεν θα υπήρχε κανένα θέμα!!! Δεν θα υπήρχαν τότε ενστάσεις!!!  Καλό το παραμύθι αλλά λείπει ο δράκος. Δεν μας απάντησε όμως ακόμα ο κ. Παπαδόπουλος ποιον ενημέρωσε ο εκπρόσωπος τους στο ΠΥΣΔΕ για τις 3 χειρόγραφες αιτήσεις οι οποίες έγιναν ομόφωνα δεκτές πριν γίνουν οι τοποθετήσεις και με τη δική του ψήφο.
Το ποιος εξέθεσε και ταλαιπωρεί τους συναδέλφους διευθυντές τον γνωρίζουν και οι ίδιοι και η εκπαιδευτική κοινότητα. Το ποιος προσπαθεί να καλύψει τη διοίκηση και ακολουθεί υπόγειες διαδρομές,  διαπλεκόμενος το διαπίστωσαν πλέον όλοι. Το φως διαλύει το σκοτάδι.
 
Λάρισα, 11-5-2018
Κοντσιώτης Κωνσταντίνος

Αιρετός στο ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ