ΣTΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ με σημερινή της ανακοίνωση καλεί τους περισσότερους από χίλιους νεοδημοκράτες που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής 13ης Μαΐου 2019 να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν το εκλογικό και δημοκρατικό τους δικαίωμα.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία της παράταξης (σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ 2 της εγκυκλίου προκήρυξης αυτών) στην Κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου(είσοδος δίπλα από το καφέ Κούτσι) στον Α όροφο. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 9 π.μ. και θα κλείσουν στις 7 μ.μ.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με 2 κάλπες (μία για ΔΗΜΤΟ και μια για ΝΟΔΕ), παραβάν και ενιαίο ψηφοδέλτιο. Οι εκλογείς θα επιλέγουν με ένα σταυρό πρόεδρο ΔΗΜΤΟ και με 3 σταυρούς μέλη. Το ίδιο και στην ψηφοφορία για τη ΝΟΔΕ.

Η αναγνώριση του ψηφοφόρου και η διαπίστωση των στοιχείων της ταυτότητάς του από την αρμόδια Εφορευτική Επιτροπή γίνεται αποκλειστικά μέσω ενός από τα παρακάτω έγγραφα:

1.Του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας.

2. Της προσωρινής Βεβαίωσης της οικείας Αστυνομικής Αρχής (εκδίδεται σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας του ΑΔΤ).

3. Του ελληνικού Διαβατηρίου, το οποίο γίνεται δεκτό ακόμη και αν η ισχύς του έχει λήξει.

4. Της ελληνικής Άδειας Οδήγησης.

Όλοι μαζί οι νεοδημοκράτες την Κυριακή 13 Μαΐου θα μετατρέψουμε την εκλογική διαδικασία σε γιορτή δημοκρατίας και συμμετοχής και θα κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία πιο δυνατή και έτοιμη για την αυριανή διακυβέρνηση του τόπου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ