ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ (3-2) ο Απόλλωνας Λάρισας επιβλήθηκε του Παναιγιάλειου στη Φιλιππούπολη «κλειδώνοντας» έτσι και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της FL και μόλις τρεις στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος οι παίκτες του Ν. Θεοδοσιάδη έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με τον Παπαζαχαρία, ενώ στο 14’ ο Μαυριάς με άπιαστη εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου γράφοντας το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να αντιδράσουν, με το Ζαφειράκη στο 44’ να τραντάζει το δοκάρι του Απόλλωνα, ενώ στην επανάληψη ο Απόλλωνας έφτασε σε ένα ακόμη τέρμα, όταν στο 71’ ο Αγρόδημος έπιασε το σουτ με τη μία γράφοντας το 3-0.

Ο Παναιγιάλειος μείωσε σε 3-1 με προβολή του Γαβριηλίδη στο 74’, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε επίσης με προβολή ο Τζανουλίνος.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η ολιγόλεπτη διακοπή του παιχνιδιού στο 36’ και η αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Αθανασίου, ο οποίος ένοιωσε αδιαθεσία για να μεταφερθεί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής, Κανούλας (76’ Γαρυφαλλόπουλος), Σουλίδης (62’ Λίταινας), Τσιλούλης (67’ Καρακατσάνης).

Παναιγιάλειος (Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου (36’ λ.τ. Χαρίτος), Πολιανίδης, Δοξάκης, Μηλιώτης, Τζανουλίνος, Γαβριηλίδης, Ζαφειράκης, Σμίλτος, Κάλανς (63’ Τσάινα), Σταμάτης, Κόκκορης (81’ Ντέιβιντ).

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ