ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ Ο “ΕΥΖΗΝ” ΑΜΠΕΛΩΝΑ!!!!!

6 χρυσά μετάλλια είναι ο τελικός απολογισμός για την ομάδα Ταεκβοντό  “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα στο “7th Tirana Open” που διεξήχθη στην πόλη των Τιράνων της Αλβανίας με την συμμετοχή  600 αθλητών και 65 ομάδων  από 12 χώρες,  με αποτέλεσμα την 2η θέση για τον σύλλογο Αμπελώνα  στην γενική κατάταξη συλλόγων

στην κατηγορία των children.

Πραγματοποιώντας μία καταπληκτική εμφάνιση οι μικροί αθλητές σάρωσαν τα μετάλλια, δείχνοντας την τρομερή άνοδο της ομάδας που πλέον πρωταγωνιστεί σε όλες τής διοργανώσεις που συμμετέχει.

Αναλυτικά 1η θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι:

1) Τσέτσιλα  Δέσποινα

2) Τσακνάκης Γιώργος

3) Φίκης Στέλιος

4) Μπαργιώτας Μάνος

5) Ρούντος Άκης

6) Σισμάνη Γεωργία που συμμετείχε με την επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. ( Ένωση ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος).

Αξίζει να σημειωθεί οτι η αθλήτρια Τσέτσιλα Δέσποινα  ανακυρήχθηκε η καλύτερη αθλήτρια στην κατηγορία Children και της απονεμήθηκε τιμητικό κύπελλο.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι αθλητές -τριες Ντόβα Ειρήνη, Μπαρούτας Μάριος και Μπλιάμπλια Δήμητρα,  χωρίς ωστόσο να μπούν στα μετάλλια.

Το Δ.Σ.  και η πρόεδρος κ. Κωνσταντίνα Γκαγκανιάρα  συγχαίρει τους αθλητές και της αθλήτριες και φυσικά τους δασκάλους τής ομάδας Χαράλαμπο Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για τις συνεχόμενες επιτυχίες που κάνουν γνωστό τον Αμπελώνα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ