ΙΧ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΗΤΕΡΑ 5 ΠΑΙΔΙΩΝ

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί σήμερα στο χώρο του οικισμού των Ρομά στον Τύρναβο όταν ΙΧ που οδηγούσε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας ανήλικος παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά μία 40χρονη εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Τυρνάβου παντρεμένη και μητέρα 5 παιδιών.

Η άτυχη 40χρονη μητέρα εκείνη την ώρα δούλευε στο απορριμματοφόρο του δήμου που εκτελούσε δρομολόγιο στον οικισμό και το ΙΧ την παρέσυρε τραυματίζοντάς την σοβαρά στο πόδι αλλά και στα πλευρά.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την άτυχη εργαζόμενη στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται με κατάγματα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που αρχικά έσπευσε να εξαφανιστεί εντοπίστηκε από την αστυνομία, συνελήφθη και παραδέχθηκε την πράξη του.

Η άτυχη γυναίκα προσελήφθη στο δήμο με την τελευταία προκήρυξη του ΑΣΕΠ και θεωρείται έμπειρη εργαζόμενη αφού είχε εργαστεί και στο παρελθόν σε υπηρεσία καθαριότητας, ενώ την ώρα του ατυχήματος φορούσε τα ειδικά παπούτσια αλλά και το κράνος που προβλέπεται.

Από την πλευρά του δήμου Τυρνάβου το σημερινό ατύχημα χαρακτηρίζεται εργατικό ατύχημα αφού συνέβη εν ώρα υπηρεσίας και θα δηλωθεί στην αρμόδια υπηρεσία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com