ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ανακοίνωση – κάλεσμα της πρωτοβουλίας πολιτών Λάρισας κατά των πλειστηριασμών

Αυτή την εβδομάδα  ένα σπίτι βγαίνει στο σφυρί.
​Συμπολίτης μας πήρε  δάνειο ανέγερσης  πρώτης κατοικίας  στις Αλυκές Βόλου και οδηγήθηκε  μεθοδικά  στην  υπερχρέωση και τελικά στην ατομική χρεοκοπία.

Οδηγήθηκε στον δρόμο που βλέπουν ήδη όλοι οι δανειολήπτες να ανοίγεται μπροστά τους

Η περίπτωση του  Ηλία Β. δεν ειναι μια  άτυχης  προσωπική ιστορία χρέους που έρχεται στην επικαιρότητα για  να χαλάσει  το  σενάριο επιτυχίας  που καλλιεργούν Ευρωπαίοι, ευρωπαϊστές οι θεσμοί και η κυβέρνηση.

Ο Ηλίας Β ειναι  μερικά βήματα μπροστά από όλους εμάς.  Η πρωτη του κατοικία  βγαίνει αυτή την εβδομάδα σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό σε  συμβολαιογραφείο της Λάρισας!

Ο Ηλίας είναι στο δρόμο που θα βαδίσουν αργά ή γρήγορα όλοι όσοι πήραν ένα δανειο για έναν οποιοδήποτε λόγο.  Ο Ηλίας Β  βαδίζει στο δρομο της ελεγχόμενης κοινωνικής χρεοκοπίας!

Οι τράπεζες  υπό τις οδηγίες της ΕΕ  και δια μέσου της “ελεγχόμενης” κυβερνητικής πλειοψηφίας στην Βουλή, έχουν ξηλώσει όλο το νομοθετικό πλαίσιο και έχουν εξαπολύσει κυνήγι δανειοληπτών για να  αποφύγουν νέα αναχρηματοδότηση αφενός και μεσοπρόθεσμα  να κερδοσκοπήσουν.

Η χρεοκοπία  όλων των δανειοληπτών ειναι ο μόνος τρόπος για να το πετύχουν και τελικά να συγκεντρώσουν όλο το πλούτο στα χέρια τους.  Άλλωστε η  επιτυχία του ευρωπαϊκού καπιταλιστικού σχεδίου είναι οι λίγοι, οι λεγόμενοι  “συστημικοί παίκτες”  να κατέχουν τα πάντα.

Η πρωτοβουλία πολιτών Λάρισας κατά των πλειστηριασμών  απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες ώστε μαζί  να συμπαρασταθούμε στον Ηλία Β αυτή την Τετάρτη 16/5/2018 στις 14:00 -την ώρα που θα διεξάγεται ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός-  έξω από το συμβολαιογραφείο  στην οδό Κούμα 4.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com