ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Μήνυμα ενότητας προς τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ αλλά και καταδίκης εκείνων που προσπάθησαν με διχαστικές φωνές να ζωντανέψουν το παρελθόν, έστειλε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου Χρ. Κατσαρός, ο οποίος δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο Δ. Γιαννώτα που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο κ. Κατσαρός αναφέρει:

“Σαν πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Τυρνάβου θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους σχεδόν 700 νεοδημοκράτες που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη διαδικασία των εσωκομματικών μας εκλογών,που προσήλθαν στα γραφεία μας και ψήφισαν με απόλυτη άνεση και ομαλότητα, μετατρέποντας πράγματι τις εκλογές σε γιορτή δημοκρατίας. Απέδειξαν τη μεγάλη δυναμική της παράταξης και διέλυσαν έωλες και αστείες προφάσεις και διχαστικές φωνές από το βαθύ και καταδικασμένο παρελθόν.

Μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε. Περιέβαλαν με μεγάλη εμπιστοσύνη το νέο πρόεδρο Ανδρέα Γιαννόπουλο και το νέο Δ.Σ και μας έδειξαν το δρόμο για το μέλλον. Δρόμος συμμετοχής, ανανέωσης, αγώνα και νίκης. Νίκη τόσο στις επερχόμενες εθνικές , όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η προχθεσινή μέρα για όλους εμάς που πριν 2 χρόνια ξεκινήσαμε αυτή τη νέα πορεία είχε και μαι μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Η σκέψη όλων ήταν στον αείμνηστο Δημήτρη Γιαννώτα το φίλο,τον αδελφό που μια μέρα σαν την προχθεσινή θα ήταν πρώτος μαζί μας. Ήταν. Ήταν στη σκέψη και στις καρδιές μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ