ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ 30ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Μνημείο πεσόντων ετοιμάζει ο σύλλογος

Συνέντευξη τύπου με αφορμή τη διοργάνωση εκδήλωσης, σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων, για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΛ παραχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο τα μέλη του Συλλόγου Παλαίμαχων της ομάδας.

«Το ’88 δεν ήρθε τυχαία αλλά μέσα από υπομονή και δουλειά όλων», τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του συλλόγου Τ. Παραφέστας, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στα πως και τα γιατί που οδήγησαν στη δημιουργία της ομάδας-μοντέλο, τονίζοντας παράλληλα πως στόχευση παραμένει «η δημιουργία νέας γενιάς φιλάθλων της ΑΕΛ».

Παίρνοντας το λόγο ο εκπρόσωπος του δημάρχου και ειδικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού αλλά και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γ. Αλεξούλης αναφέρθηκε στην επίδραση της ομάδας στην πόλη, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Λαρισαίων «στέκεται αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια».

Αίσθηση τέλος προκάλεσε η τοποθέτηση του Ηλία Σελιώνη, ο οποίος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους πως ο σύλλογος βρίσκεται σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ανέγερση μνημείου πεσόντων της ΑΕΛ, με πιθανότερο χώρο δημιουργίας του μνημείου το Αλκαζάρ.

Η εκδήλωση για τα 30χρονα της κατάκτησης του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 21 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ