ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ

Τους φιλοξενούμενους που διαβιούν στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 αντιπροσωπεία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε συνεργασία με το ΙΕΚ Δήμητρα, συνεχίζοντας την κοινωνική και ανθρωπιστική τους δράση.

Σκοπός της δράσης είναι η προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, αλλά και ο παραδειγματισμός με την αλληλεγγύη και την αγάπη στην τρίτη Ηλικία.

Η διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κινητοποιήθηκε και συγκέντρωσε κλινοσκεπάσματα και ιματισμό τα οποία διατέθηκαν στους τρόφιμους του οίκου υπερηλίκων. Οι 90 φιλοξενούμενοι του γηροκομείου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και κέικ μαγειρεμένο από το προσωπικό της κουζίνας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, στον απογευματινό τους καφέ.

Η αντιπροσωπεία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνοδευόμενη από τον Γενικό Διευθυντή δρ Κωνσταντίνο Χρίστογλου όπως επίσης και από την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας της κλινικής κ. Σμαράγδα Δεσύπρη. Το ΙΕΚ Δήμητρα εκπροσώπησαν φοιτητές του τμήματος νοσηλευτικής οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του γηροκομείου και να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας του από την κοινωνική λειτουργό του γηροκομείου κα Μαίρη Τουρτούνη και το νοσηλευτικό προσωπικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ