ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ 5ης ΥΠΕ Ο ΧΡ. ΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αμεση ήταν η ανταπόκριση του ακτινοδιαγνώστη γιατρού Χρήστου Γουλόπουλου, που διατηρεί ιατρείο στον Αμπελώνα, στο κάλεσμα του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας για εθελοντική συμμετοχή στις εξετάσεις πρόληψης του καρκίνου του μαστού που διενεργεί η κινητή μονάδα πρόληψης της 5ης ΥΠΕ σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας.

Ο κ. Γουλόπουλος στο πλαίσιο της εθελοντικής του προσφοράς συμμετείχε στις εξετάσεις που έγιναν από την κινητή μονάδα σε Φαλάνη και Γιάννουλη, αλλά και πριν από λίγες μέρες στα νησιά τον Σποράδων Σκόπελο και Σκιάθο κάνοντας τις διαγνώσεις των μαστογραφιών.

Μιλώντας ο ίδιος στο paidis.com για αυτή την πλευρά της δράσης του ως γιατρός και εθελοντής σημειώνει:

“Όταν προτεραιότητα σου είναι η έγκυρη πρόληψη και ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου του μαστού, όταν με τον εθελοντισμό βάζεις και εσύ ένα λιθαράκι και όταν βλέπεις τις γυναίκες να φεύγουν με ένα τεράστιο χαμόγελο, το να πεις ότι νιώθεις ικανοποίηση είναι λίγο.

Το συναίσθημα που νιώθεις προσφέροντας στη σημερινή κοινωνία είναι τόσο μεγάλο που δε περιγράφεται με λόγια..!!!

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδίας  μου την κ.α Μαρία Μαυρουδή  για την πρόσκληση να παραβρεθώ και να βοηθήσω την κινητή μονάδα μαστογραφίας, καθώς επίσης και την υπόλοιπη ομάδα που απαρτίζουν οι κ.κ. Ευδοξία Χατζή, Στέλλα Χαρακοπούλου, Θεοδώρα Σαϊτά και Φανή Ζηκοπούλου καθώς και τον κ. Στέλιο Κορδάμπαλο για την άψογη συνεργασία.

 

Τις ευχαριστίες της στον κ. Γουλόπουλο για την προσφορά του εξέφρασε και η υπεύθυνη της μονάδας κ. Μαρία Μαυρουδή σημειώνοντας τα εξής:

“Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο, γιατρό, ΕΘΕΛΟΝΤΉ Χρήστο Γουλοπουλο που με την πολύτιμη συμβολή του και την άρτια  επιστημονική του  κατάρτιση βοηθά στην έγκαιρη διάγνωση των μαστογραφίων του προληπτικού προγράμματος των κινητών μονάδων της 5ης ΥΠΕ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ