ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΓΡΙΑ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ

Ανακοίνωση της διοίκησης του Εργατικού κέντρου Λάρισας

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταδικάζει τους ιμπεριαλιστές δολοφόνους των κυβερνήσεων Ισραήλ και ΗΠΑ, για την άγρια σφαγή των Παλαιστινίων που αντιτίθενται στην συνεχιζόμενη κατοχή της χώρας τους από το Ισραήλ και στην εγκατάσταση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ,

που σημαίνει ντεφάκτο αναγνώρισή της, ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και προσπάθεια να βάλει ταφόπλακα στο δίκαιο αίτημα του παλαιστινιακού λαού για Ανεξάρτητο, Βιώσιμο Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Η κλιμακούμενη επιθετικότητα της κυβέρνησης του Ισραήλ, εναντίον των κινητοποιήσεων των Παλαιστινίων, με αποτέλεσμα ήδη μεγάλο αριθμό νεκρών και εκατοντάδων τραυματιών, ανάμεσα τους και παιδιά, πατά στην προκλητική στήριξη που απολαμβάνει από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, αλλά και κυβερνήσεις όπως η Ελληνική.

Είναι υποκριτικές οι δήθεν διαμαρτυρίες οργανισμών και κυβερνήσεων, οι οποίοι χρόνια στηρίζουν και συνεργάζονται με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, χρόνια τώρα αρνούνται να αναγνωρίσουν τα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού και σήμερα δήθεν λυπούνται για την άγρια σφαγή, που εξελίσσεται σε βάρος των Παλαιστινίων από το Ισραήλ εδώ και δεκαετίες.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, εκφράζει την αλληλεγγύη και την στήριξη στον αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού και αξιώνει:

Τον άμεσο σταματημό της άγριας σφαγής των Παλαιστινίων από την κυβέρνηση του Ισραήλ.

Την απελευθέρωση του παλαιστινιακού λαού από τη  βαρβαρότητα των κατοχικών δυνάμεων του στρατού του Ισραήλ.

Την αποχώρηση του ισραηλινού στρατού από όλα τα  κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη του 1967.

Ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Να γκρεμιστεί το απαράδεκτο τείχος διαχωρισμού και να αρθεί κάθε μορφής αποκλεισμού των Παλαιστινίων, στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας.

Να σταματήσουν  οι  εποικισμοί και  να αποχωρήσουν  όλοι  οι  έποικοι  που έχουν εγκατασταθεί πέρα  απ’  τα  σύνορα  του  1967.

Να απελευθερωθούν άμεσα όλοι οι Παλαιστίνιοι και οι πολιτικοί  κρατούμενοι που κρατούνται στις φυλακές του Ισραήλ.

Να εξασφαλιστεί η επιστροφή όλων των Παλαιστινίων προσφύγων με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ