ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΤΑΝΙΑ ΧΑΛΙΒΕΡΑ

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ολυμπιακού με την διεθνή μπασκετμπολίστρια με καταγωγή από το Δαμάσι Τάνια Χαλιβέρα. Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα του Ολυμπιακού ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook. Στην ανάρτησή της αναφέρει:

“Θα ήθελα να ενημερώσω ότι ύστερα από 3 υπέροχα χρόνια,από σήμερα δεν ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού!Σε όλη αυτή την πορεία υπήρξαν δύσκολες, αλλά​ πιο πολλές ευχάριστες στιγμές,με αποκορύφωμα την κατάκτηση τριών συνεχόμενων νταμπλ, στιγμές τις οποίες θα θυμάμαι για πάντα!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ολυμπιακού,τα μέλη τού προπονητικού σταφ, και ιδιαίτερα τη κόουτς Ελένη Καπογιάννη, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους αυτά τα τρία χρόνια, και μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία του να είμαι μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας στην Ελλάδα,την οικογένεια του Ολυμπιακού!!!Το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στον κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν δίπλα μας σε όλες τις ευχάριστες αλλά πιο πολύ σε αυτές τις λίγες δύσκολες στιγμές,και που χωρίς την στήριξη τους δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα!

Τέλος ένα ξεχωριστό Ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο Λεριωτη ο οποίος είναι η ψυχή και η κινητήρια δύναμη αυτής της ομάδας,και ήταν πάντα δίπλα σε όλους οποια στιγμή και αν χρειαζόταν!!! Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό,και να συνεχίσει να βρίσκεται εκεί πού του αξίζει, στην κορυφή!!!!”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com