ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» (ΦΩΤΟ)

Για 2η συνεχόμενη χρονιά «Το χαμόγελο του παιδιού» σε συνεργασία με φορείς της Λάρισας διοργάνωσε στην αυλή του Μύλου του Παππά μια μεγάλη γιορτή για τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους του.

Από το πρωί του Σαββάτου δεκάδες μικροί Λαρισαίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους SMILERS, να παίξουν παιχνίδια με ανακυκλώσιμα υλικά, να ζωγραφίσουν, να ασχοληθούν με την κηπουρική, να φτιάξουν γλυκά και να απολαύσουν τραγούδι και χορό, θεατρικές παραστάσεις και χίλιες δυο εκπλήξεις για όλους!

Η δράση, από τις 11.00-21.00, θα επαναληφθεί και την Κυριακή 20/5, ενώ στο πλαίσιό της θα υπάρχει bazaar με είδη και προϊόντα που έχουν διαθέσει εταιρείες, σύλλογοι και ιδιώτες τα οποία θα πωλούνται σε συμβολική τιμή για την ενίσχυση του Οργανισμού.
Αξίζει να σημειωθεί πως για τη στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συγκεντρώνει πάνες και είδη βρεφικής φροντίδας (σαμπουάν, κρέμες κ.ά) στο χώρο της εκδήλωσης, η οποία είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ